Szerintetek mik lesznek a 2018-ban megalakuló Orbán-kormány első lépései, intézkedései?
Figyelt kérdés
Liberális kérdező vagyok, és nem trollkodni szeretnék, csak simán beláttam, hogy Magyarországon a többségnek még mindig inkább kell a Fidesz, mint bárki más. Én a PM-re vagy az LMP-re fogok szavazni, és nem hiszek abban, hogy lesz egy baloldali győztes összefogás -nem, jön a következő Fidesz-uralom, épül tovább az orbáni illiberális állam. De mik lesznek a következő lépések vajon? Mikkel fognak kezdeni kormányzó erőként vajon 2018-ban? Tudtok tervekről, elképzelésekről? Mi várható szerintetek?2016. szept. 25. 21:26
21/28 anonim válasza:
Persze, nyilván az én hibám, hogy Ausztriában euróban keresnék annyit mint idehaza forintban. Töredelmesen bocsánatot kérek érte!
22/28 anonim válasza:
"Kivéve pár idiótát, akinek agyára ment a gyűlölködés. Őket nevezzük libsinek."
Bagoly mondja...
23/28 anonim válasza:
Így van! A te hibád, mert egy lipsi vagy!
24/28 anonim válasza:
komoly sikertelenségként élném meg, ha akkor még ennek az országnak lennék polgára.
25/28 anonim válasza:
Ha újra 2/3-uk lesz, ezúttal gyorsabban kell cselekedniük, mert elapadnak az EU-s pénzek. Egyre több és egyre nagyobb államosításra számítok.
26/28 anonim válasza:
Hogy a 2018-ban megalakuló micsoda...???
27/28 anonim válasza:
- Jönnek az újabb stadionok.
- Mészáros Lőrinc megveszi magának Felcsútot tulajdonként.
- Habony Árpád és Vajna megveszi az RTL-t.
- A határvadászok táborokat hoznak létre a menekülteknek, ahol...
28/28 anonim válasza:
Szerintem még nagyobb vérszemet kapnak ettől a hatalomhoz és kitalálnak valami idióta adót ismét mint anno az internet-chips-mobilperc-kutya stb. De az is lehet hogy az agglegényadót fogják visszahozni, vagy aki nem szült eleget mert nem bírt dögöljön meg nem kap se enni se inni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!