Szerintetek mik lesznek a 2018-ban megalakuló
Orbán-kormány első lépései, intézkedései?
Figyelt kérdés
Liberális kérdező vagyok, és nem trollkodni szeretnék, csak simán beláttam, hogy Magyarországon a többségnek még mindig inkább kell a Fidesz, mint bárki más. Én a PM-re vagy az LMP-re fogok szavazni, és nem hiszek abban, hogy lesz egy baloldali győztes összefogás -nem, jön a következő Fidesz-uralom, épül tovább az orbáni illiberális állam. De mik lesznek a következő lépések vajon? Mikkel fognak kezdeni kormányzó erőként vajon 2018-ban? Tudtok tervekről, elképzelésekről? Mi várható szerintetek?
Szerintem a CSOK-ot tuti eltörlik. Arra nincs keret.
2016. szept. 25. 22:09
12/28 anonim válasza:
Azt én is nagyon remélem, hogy eltörlik. Felháborító.
2016. szept. 25. 22:11
13/28 anonim válasza:
# 7:
Igazad van.
- Kubatov-kommandók létrehozása a balipsik* levadászására
* - balipsi, aki a 2016-os népszavazáson nem vesz részt / aki 2010-től kezdődően intenetes fórumokon bármilyen formában a kormány tevékenységét kritizálja / valós nemzeti elkötelezettség nélkül, magát nembalipsinek tünteti fel
2016. szept. 25. 22:15
14/28 anonim válasza:
Nemzeti Italboltok bevezetése.
2016. szept. 25. 23:31
15/28 anonim válasza:
Ha tetszik, ha nem, az ország nagyobb része elégedett a kormánnyal, ellenben belőletek elege van. Nem kicsit, hanem nagyon. El kellene gondolkodni, hogy esetleg veletek van baj.
2016. szept. 25. 23:38
16/28 anonim válasza:
A 3. ciklusra nem hiszem, hogy lesznek hirtelen nagy ígéretek, nagy újítások. Majd csak "folytatják".
2016. szept. 25. 23:44
17/28 anonim válasza:
23:38, azért én megkérdezném a Fityisz-szavazókat, hogy hány meggyőződéses is van közöttük (tehát aki nem érdekből, utálatból, vagy befolyásból szavaz rájuk). Kicsit tátanád a szájadat...
2016. szept. 26. 00:09
18/28 anonim válasza:
Mindenki érdekből szavaz rájuk, természetesen. Mindenkinek az az érdeke, hogy az ország jól működjön, béke legyen, és biztonság. Kivéve pár idiótát, akinek agyára ment a gyűlölködés. Őket nevezzük libsinek.
2016. szept. 26. 00:19
19/28 anonim válasza:
Érdekből szavazás alatt azt értem, hogy bizonyos anyagi-hatalmi-egyéb juttatásokat, előnyöket kapnak a Fityisztől, ami haveri alapon járna nekik, csak mert őket támogatják. A zsoldosokról már nem is beszélek, azok oda szavaznak, amelyik párt több pénzecskét nyom a markukba. Ha hirtelen megjelenne a semmiből nekik Fidel Castró egy nagy zsák dollárral, kapásból őrá szavaznának - mégha a papíron nem is szerepel az ő neve.
Valóban, mindenkinek az az érdeke, hogy az ország jól működjön, béke legyen és biztonság - kivéve a kormányzatot. És ez itt a baj.
2016. szept. 26. 00:23
20/28 anonim válasza:
A kormányzat ezeket tökéletesen biztosítja. Hogy te nem tudsz boldogulni, azért valószínűleg csak te vagy a hibás.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!