Milyen baloldali reakció várható, hogyha kiderül, hogy fundamentalisták követték el a szombat esti robbantást?
Figyelt kérdés
2016. szept. 25. 14:11
1/31 anonim válasza:
Akkor betiltjuk a rókákat, aztán kalap, amelyre építhet...
2/31 tetro válasza:
Én azt hittem a migransok hozzak a terrort, toluk meg mar meg vagyunk vedve. A ketto kozul akkor legalabb az egyik hazugsag...
3/31 A kérdező kommentje:
szerintem a bombát nem igazán érdekli, hogy akit megtalál elhatárolódik-e a poltikától vagy sem
2016. szept. 25. 14:18
4/31 anonim válasza:
simán okolható a fidesz a hónapok óta tartó gyűlölködő-uszító kampányával...
5/31 A kérdező kommentje:
én csak a kétfarkúaktól láttam uszító kampányt
a kormány csak tényeket állított
akinek meg nem inge...
2016. szept. 25. 14:23
6/31 anonim válasza:
A kormány tényeket állít :DDDD
Kérdező, április elseje már rég elmúlt!
7/31 anonim válasza:
asszongya tények.. bizonyára azért akadtak ki több országban is a követségek, mert "tényeket" állítgat a fidesz..
8/31 A kérdező kommentje:
Melyik is nem volt tény?
2016. szept. 25. 14:33
9/31 A kérdező kommentje:
" azért akadtak ki több országban is a követségek"
igazából egyik sem tudta cáfolni, csupán a saját definíciójuk szerinti no-go zónák ra adtak választ, miszerint minden állampolgárukra ugyan azok a törvények vonatkoznak (elméletben:))
2016. szept. 25. 14:34
10/31 tetro válasza:
14.34
Kerdezo, mert mit jelent az hogy nogo zone?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!