Lehetséges, hogy a tegnapi robbantás a Király utcánál terrortámadás vagy arra tett kísérlet volt?
Na, majd jön, hogy az Orbán, meg a Gyurcsány rendelte!
Valakire rá akartak ijeszteni arrafelé!
.
Kizártnak tartom, hogy terrortámadás lett volna, ott az a cél, hogy minél nagyobb kár keletkezzen és minél több, lehetőleg ártatlan ember haljon meg. Szombat éjszaka a város közepén könnyen találhattak volna olyan helyet, ahol ez megvalósítható, szórakozóhelyen, kocsmában, metróállomáson stb. Szerintem ez vagy valami idióta magánakció volt, valaki most akart rosszfiút játszani, vagy az adott üzlethelyiséghez köthető a dolog, védelmi pénz, alvilági játékok és effélék. Persze azt sem lehet kizárni, így egy héttel a népszavazás előtt, hogy Orbánék megint túltolták a dolgokat, mint annyiszor és a robbanás "készült Magyarország kormánya megbízásából".
"ersze azt sem lehet kizárni, így egy héttel a népszavazás előtt, hogy Orbánék megint túltolták a dolgokat"
Kizárni én sem zárnám ki, de józan ésszel belátható, hogy ez nehezen kategorizálható be terrorcselekménynek. Akkor már inkább nyilvános helyen robbantanék fel ilyen indíttatással egy távvezérelt bombát, amikor éppen nem jár arra senki. És lehetne sápadozni, hogy micsoda szerencse, hogy nincs sérült és áldozat, és mindenki ijedjen meg, stb.
Olvasom itt a megjegyzéseket és ránéztem az M1-re. Nagyon nem fogllakoznak a témával. Pár szóban max... ez vlm leszámolás akart lenni, vagy az épületre irányult.
De ezek is csak feltételezések. Majd kiderül, lehet a CIA már tudja is. Két rendőr megsérült, a hölgy súlyosan. Ez itt a legnagyobb baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!