Szeretnétek konszenzust?
A kampánycsend előtt még pár szót szeretnék írni:
Az elmúlt időszakban nagyon sok volt a jobbik és a fidesz szavazók közötti ellentét. Én személy szerint, mint fidesz szavazó, nagyon sok pozitív dolgot látok a jobbik programjában. Sokat "beszólogattam" a jobbikosoknak. Nem tagadom volt benne provokáció, de attól függetlenül kiálltam azon véleményem mellet, hogy a szélsőségek nem helyesek. A magyarság, Magyarország érdekében a jövőben szeretnék összefogást. Nagy győzelemnek könyvelem el, hogy ez a szemét brigád (mszp-szdsz), eltűnik, mint kormányzó párt. Szükség van a jobbikra, hogy figyelmeztessen, minket a nemzeti értékeinkre, és az országunk szuverenitását fenyegető hatalmakra. De ugyanakkor el kell fogadni, hogy egy erős kormány lesz hatalmon ami reményeim szerint felzárkóztatja az országot az európai közösséghez, és egy erős európai állam lesz belőle, amire büszkék lehetünk. (38-as)
Véleményem szerint nincs olyan párt ma Magyarországon,amelyik valóban tenne is az egész országért valamit.
A Jobbikosok naívak,és hisznek a vezérünknek,amíg rá nem jönnek,hogy a programjukból nem valósul meg semmi. De ez a naivitás érthető,mert a Jobbik még soha nem volt parlamenti párt, nem kormányzott,tehát nem is csinálhatott semmi rosszat az országnak.
A Fideszesek is hisznek a pártban,és OV-nak,de nekik ezt nem tudom elnézni. Voltak már 4 évig kormányon. Éppúgy loptak,csaltak,mint a többiek. (Csak sikerült Polt Pétzer segítségével elsumákolni) Csak a gazdagoknak kedveztek,de az emberek többsége sokkal rosszabbul élt,mint előtte és utána,egész a gazdasági válságig.
Ha nem tartozol a jómódúak közé,akkor egy éven belül rájössz,hogy rossz pártra szavaztál.
A megegyezés mindig jó és szükség is van rá. Az nagyon jó dolog, ha az emberek közös nevezőre tudnak jutni.
Jobbikos.
ez azért szép volt kérdező
szebb jövőt!
"A magyarság, Magyarország érdekében a jövőben szeretnék összefogást."
Komcsi reflex. Ha összefogást akarsz, menj Észak-Koreába. A demokráciában verseny és vita van, nem összefogás.
"Szükség van a jobbikra, hogy figyelmeztessen, minket a nemzeti értékeinkre, és az országunk szuverenitását fenyegető hatalmakra."
Valószínű, hogy a szuverenitásunkat fenyegető hatalmakra az a Jobbik fog "figyelmeztetni", amelynek a külügyi főmuftija a MGIMO-n végzett és orosz felesége van.
" 61%"
ugye nem baj ha szimplán lehülyézlek csak...
"A demokráciában verseny és vita van, nem összefogás.
"
kend a hajadra a demokráciádat
ma 00:56
Mondj egy nem demokratikus országot, amelyik sikeresebb a fejlettebb demokratikus országoknál. Nem tudsz ilyet mondani, mert nincs ilyen. Úgyhogy maradok a demokráciánál, amire nem látszólagos, mesterkélt "konszenzus" jellemző, hanem versengés és törvényes keretek között tartott konfliktus.
ma 00:54
Nem baj, sosem érdekelt a buta emberek véleménye.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!