Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Sok magyarnak miért nincs...

Sok magyarnak miért nincs baja a fideszes korrupcióval?

Figyelt kérdés
Hihetetlen sokan rajonganak értük. Ez eléggé visszataszító és elkeserítő. :(

2016. szept. 22. 11:56
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
41%
A lakosság többsége szeret zavarosban halászni, a Fidesz meg épp ilyencrendszert épít.
2016. szept. 22. 12:45
 12/23 Gotland ***** válasza:
27%

ma 12:30

Igen, megfigyeltem, hogy szeptember 1 óta kevesebbet látom a képed itt. - Ha pedig látom is, akkor vagy délután négy után, vagy este szoktalak látni.

Megkezdődött a suli? Vagy szeptemberrel tényleg változott a beosztásod a lendvai utcában?

2016. szept. 22. 12:51
 13/23 anonim ***** válasza:
82%
Mert az nemzeti-keresztény korrupció.Azt lehet...
2016. szept. 22. 12:52
 14/23 anonim ***** válasza:
94%

szerintem az emberek egyszeruen belefasultak ebbe az egeszbe.

Akkora szamok ropkodnek hogy fel sem tudjak fogni.

2016. szept. 22. 13:08
 15/23 A kérdező kommentje:

Ez nem magyarázat arra, hogy miért istenítik őket. Ezek nem fásultak, hanem rajongók.

2016. szept. 22. 13:09
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Soha nem értem ezt a szelektív gondolkodást.

Ha a Fidesz lop az oké, ha az Mszp akkor dögöljenek meg.

A bűn az bűn! Qrva nem érdekel, hogy milyen párttagkönyvel követte el valaki.

Ha valaki azzal magyarázza a lopást, hogy ők is loptak. Az az én szememben ugyan olyan jellemtelen mint aki ezt megtette.

2016. szept. 22. 13:32
 17/23 anonim ***** válasza:

Hosszan lehetne magyarázni és fejtegetni, de lehet röviden és tömören is.

Mert érzelmileg, vagy anyagilag függ tőle. Még más szóval: vélt érdekei ezt kívánják (a valós érdekét nem képes felismerni)

2016. szept. 22. 13:38
 18/23 anonim ***** válasza:
0%

"Igen, megfigyeltem, hogy szeptember 1 óta kevesebbet látom a képed itt. - Ha pedig látom is, akkor vagy délután négy után, vagy este szoktalak látni.

Megkezdődött a suli? Vagy szeptemberrel tényleg változott a beosztásod a lendvai utcában?"

a szeptember nem csak a tanítás, hanem a projektidőszakok kezdetet is kisfiam :), de napközben olyan sokat nyáron sem láthattál (veled ellentétben)

2016. szept. 22. 13:43
 19/23 Gotland ***** válasza:

ma 13:43

24 órában itt voltál nyáron is, mivel nem egyszer került elő ez a téma. Szóval kár a gőzért.

Az egész nyár kifejezésed pedig vicces velem kapcsolatban, mivel hiába követem hónapok óta ezt az oldalt, csak 2 hónapja regisztráltam.

Na menjél terjeszd tovább a propagandát. Kis gerinctelen.

2016. szept. 22. 14:34
 20/23 anonim ***** válasza:
0%

gotland, te nekem ne arcoskodjál... mit is tettél le az életben? ja hogy semmit?

gerinctelenezik, közben meg valószínűleg az én adómból gyűlölködik az interneten...

2016. szept. 22. 15:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!