Sok magyarnak miért nincs baja a fideszes korrupcióval?
ma 12:30
Igen, megfigyeltem, hogy szeptember 1 óta kevesebbet látom a képed itt. - Ha pedig látom is, akkor vagy délután négy után, vagy este szoktalak látni.
Megkezdődött a suli? Vagy szeptemberrel tényleg változott a beosztásod a lendvai utcában?
szerintem az emberek egyszeruen belefasultak ebbe az egeszbe.
Akkora szamok ropkodnek hogy fel sem tudjak fogni.
Ez nem magyarázat arra, hogy miért istenítik őket. Ezek nem fásultak, hanem rajongók.
Soha nem értem ezt a szelektív gondolkodást.
Ha a Fidesz lop az oké, ha az Mszp akkor dögöljenek meg.
A bűn az bűn! Qrva nem érdekel, hogy milyen párttagkönyvel követte el valaki.
Ha valaki azzal magyarázza a lopást, hogy ők is loptak. Az az én szememben ugyan olyan jellemtelen mint aki ezt megtette.
Hosszan lehetne magyarázni és fejtegetni, de lehet röviden és tömören is.
Mert érzelmileg, vagy anyagilag függ tőle. Még más szóval: vélt érdekei ezt kívánják (a valós érdekét nem képes felismerni)
"Igen, megfigyeltem, hogy szeptember 1 óta kevesebbet látom a képed itt. - Ha pedig látom is, akkor vagy délután négy után, vagy este szoktalak látni.
Megkezdődött a suli? Vagy szeptemberrel tényleg változott a beosztásod a lendvai utcában?"
a szeptember nem csak a tanítás, hanem a projektidőszakok kezdetet is kisfiam :), de napközben olyan sokat nyáron sem láthattál (veled ellentétben)
ma 13:43
24 órában itt voltál nyáron is, mivel nem egyszer került elő ez a téma. Szóval kár a gőzért.
Az egész nyár kifejezésed pedig vicces velem kapcsolatban, mivel hiába követem hónapok óta ezt az oldalt, csak 2 hónapja regisztráltam.
Na menjél terjeszd tovább a propagandát. Kis gerinctelen.
gotland, te nekem ne arcoskodjál... mit is tettél le az életben? ja hogy semmit?
gerinctelenezik, közben meg valószínűleg az én adómból gyűlölködik az interneten...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!