Elmentek-e szavazni október 2-án?
Nagyanyám nagyon rossz bőrben van és fanatikus fideszes, aki 2010 óta mindig meg akart engem győzni, hogy menjek el szavazni a drágalátos pártjára, mert "a Fidesz meg akarja menteni a Nemzeti Keresztény Hazát" és hasonló fideszes dumák, és amikor azt mondtam neki, hogy nem, akkor mindig eléggé összetörte őt és 2-3 hétig nem állt velem szóba.
Nem akarom, hogy még rosszabb legyen az állapota így 70 és a halál közt, ezért elmegyek és azt fogom neki mondani, hogy nemmel szavaztam, de amúgy igazából érvénytelen szavazatot adok majd le.
Én elmegyek és igennel szavazok, mert Európában, nyugati típusú demokráciában szeretnék élni és úgy gondolom, hogy közös európai dolgainkról közösen döntsünk mi európaiak.
A feleségem és annak szülei is elmennek szavazni, de Ők a Helsinki Bizottság ajánlásának megfelelően szándékosan érvénytelen szavazatot adnak le politikatechnikai okokból.
A kollégáim egyetértenek velünk, de ők úgy szavaznak, hogy nem mennek el szavazni, mert értelmetlennek tartják a kérdést és ezzel tiltakoznak a orbánfélék manipulációja ellen.
Én úgy gondolom, hogy el kell menni és igennel kell szavazni elvi okokból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!