Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Matolcsy által irányított...

A Matolcsy által irányított MNB miért írja bele az álláshirdetéseibe, hogy előny a Soros György féle CEU-s (Közép-Európai Egyetem) diploma?

Figyelt kérdés

Hisz a fidesznek Soros György az ősellenség!!44!!!!44!!

[link]

2016. szept. 19. 19:56
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

"Hol van leírva, hogy előny a CEU-s diploma? Sehol. Az van odaírva, hogy a külföldi egyetemen szerzett diploma előny, beleértve a CEU-t is."

Tehát előny a CEU.

2016. nov. 7. 02:21
 12/15 anonim ***** válasza:
20%

"külföldi egyetemen szerzett diploma előny, beleértve a CEU-t is"

Ez azt jelenti, leírom még egyszer, hátha megérted, hogy a CEU-S DIPLOMA IS KÜLFÖLDINEK SZÁMÍT, ANNAK ELLENÉRE, HOGY MAGYARORSZÁGON VAN A SZÉKHELYE.

Te kérdezed hogy elolvasom-e amit leírok? Amikor te nem bírtad végigolvasni amit én leírtam? Csak kiragadtad az első két mondatot, hogy utána mit írtam, az már nem jutott el a tudatodig.

2016. nov. 7. 12:42
 13/15 A kérdező kommentje:

Te amúgy felfogtad, hogy nem a CEU az egyetlen olyan egyetem Magyarországon, ami külföldön akkreditált diplomát ad ki? Andrássy Egyetem, Nemzetközi Üzleti Főiskola stb.. Az álláshirdetésben pedig csak a CEU van kiemelve. ez feltűnt?? Nyilván mert az MNB SZÁMÁRA AZ ELŐNY.

Vagy le kell még párszor írni?

2016. nov. 7. 21:26
 14/15 A kérdező kommentje:

"A CEU egy jó egyetem és mivel angol oktatási nyelvű, így a szakmai nyelvtudás is igazolt."

Erről van egyébként szó, nevetséges, hogy mit képes vergődni pár ember kész tényeken.

2016. nov. 7. 21:33
 15/15 anonim ***** válasza:
Na, azt hiszem kicsit felgyrosultak az esemenyek... Mindenesetre koszi a portfolios linket, ezt minden fogalmatlan orra ala fogom dugni, aki azt allitja, hogy a CEUs diploma ertektelen.
2017. márc. 29. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!