A Matolcsy által irányított MNB miért írja bele az álláshirdetéseibe, hogy előny a Soros György féle CEU-s (Közép-Európai Egyetem) diploma?
"Hol van leírva, hogy előny a CEU-s diploma? Sehol. Az van odaírva, hogy a külföldi egyetemen szerzett diploma előny, beleértve a CEU-t is."
Tehát előny a CEU.
"külföldi egyetemen szerzett diploma előny, beleértve a CEU-t is"
Ez azt jelenti, leírom még egyszer, hátha megérted, hogy a CEU-S DIPLOMA IS KÜLFÖLDINEK SZÁMÍT, ANNAK ELLENÉRE, HOGY MAGYARORSZÁGON VAN A SZÉKHELYE.
Te kérdezed hogy elolvasom-e amit leírok? Amikor te nem bírtad végigolvasni amit én leírtam? Csak kiragadtad az első két mondatot, hogy utána mit írtam, az már nem jutott el a tudatodig.
Te amúgy felfogtad, hogy nem a CEU az egyetlen olyan egyetem Magyarországon, ami külföldön akkreditált diplomát ad ki? Andrássy Egyetem, Nemzetközi Üzleti Főiskola stb.. Az álláshirdetésben pedig csak a CEU van kiemelve. ez feltűnt?? Nyilván mert az MNB SZÁMÁRA AZ ELŐNY.
Vagy le kell még párszor írni?
"A CEU egy jó egyetem és mivel angol oktatási nyelvű, így a szakmai nyelvtudás is igazolt."
Erről van egyébként szó, nevetséges, hogy mit képes vergődni pár ember kész tényeken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!