Te mi által jöttél rá, hogy mi szeretnél lenni?
Mély indíttatásból. Kb 4 éves koromtól kezdve ez volt a nagy álmom. Óriási kanyarokkal tűzdelve de végül elvégeztem a hozzáfűződő iskolát is. Úgy értem célba, hogy félig lenyúzták rólam a bőröm.
Nem hiszem, hogy én vagyok az egyetlen a világon, akit annyi minden érdekel, hogy képtelen lekötni magát egy elképzelés mellett. Próbálok mindenbe belekóstolni, ami csak érdekel. Van ami évekre megfog, és van amiket rövid ismeretség után elengedek.
Szerintem örülhet az ember, ha 30 éves korára kitisztul előtte a kép, hogy akkor mi is az, amit igazán szeretne csinálni. TAPASZTALAT. Minél több tapasztalatot szerzel fiatalkorodban, később annál könnyebben leszel képes több lábon megállni, ráadásul, ha kitartó vagy hivatásod lesz, nem munkád.
Én eddig minden fontos tettem indíttatásból kezdtem el, és fejeztem be. Egy mélyről jövő erős érzés, hogy meg kell tennem. Csinálnom kell.
Mindent egymilliószor végig kell gondolnom, hogy megmozduljak valaminek az érdekében, de amikor jön ez az érzés.. Egyszerűen csak megteszem. És ezekből mindig fantasztikus dolgok sülnek ki!
Hallgatok a belső hangomra.
Szia!
Engem a szüleim inspiráltak a választásomra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!