Mit szóltok ahhoz, ami Kazincbarcikán folyik?
Én tősgyökeres barcikai vagyok, és a helyi fiatalokkal ellentétben én még szeretem is a városomat, és nem kívánok innen elmenni.
Borsod megye, de állítom, hogy a legjobb része.
Szeretnék büszke lenni a városomra, és büszkélkedni is vele. Annyira sok lehetőség lenne benne, annyira meg lehetne fogni és felvirágoztatni. Ez egy közepes város, pont élhető, minden megvan benne, ami csak kell, saját strand, kórház, nívós és egyszerűbb szórakozás, mindenféle gyár és termelés, az összes bank, ami csak létezik, az összes hipermarket hálózat (és még épülnek), kisebb és nagyobb boltok mindenféle szolgáltatással, piac is volt, 2 is, egy ruhás meg egy kajás, csak most verték szét, várjuk, hogy valaki összerakja, stb, stb, stb. Minden megvan, mindenünk meglehetne. Itt élünk Miskolc tövében, egy hangosabb kurjantás már behallatszik Miskolcra, és mégse kell szinte semmiért bemennünk. Földrajzilag is jó helyen van, árvíz se fenyeget, hála Istennek, mégis van folyónk, a város körül 5 tó, és a város közepén 1 nagy Csónakázó-tó hatalmas parkkal, szalonnasütővel, kikapcsolódási lehetőséggel.
Annyira jó itt élni! Mégis benne vagyunk újabban a hírekben, tegnap is rólunk szólt a Házon kívül.
Aminek örültem, tegnap Orbán Viktor is itt volt nálunk.
Aminek nem örülök: a legnagyobb sárdobálás itt van. Valami átalakulóban van, ezt mindenki érzi. Ma a postaládámból több kiló választási anyagot hoztam be, minden irányból.
Annyira szeretném, ha egy jelentős vidéki várossá fejlődnénk, ahová visszatérnek az elszármazottak.
Csak álmodom?
24/L
mindenesetre az a pont, hogy te annak örültél, hogy idézem: "tegnap Orbán Viktor is itt volt nálunk. " az már régen rossz...
mintha a messiás szállt volna le. szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!