Nem rasszista és diszkriminatív, hogy a "Magyarországi Cigányokért Közalapítvány" etnikai - származási alapon osztogat pénzt embereknek, ez alapján bírál?
Üss fel egy alapjogokról, alkotmányról stb. szóló könyvet és nem fogsz ilyen ökörségeket mondani. Jellemzően a tájékozatlan emberek erőltetik az ilyesmit. Mikor azt hiszi, hogy kiszarta a spanyol viaszt, de nem és csak azért is erőlteti, hogy de igen.
Ez a kérdés ugyanaz, csak pepitában mikor valaki erőlködött, hogy de az nem baj, ha átteszi a cipőt egy olcsóbb dobozába és úgy csal a boltban.
Mondom tájékozódj azokról a dolgokról amiről beszélsz, de rendes forrásból ne fórumokról, kocsmából, szomszéd tudósoktól stb. és akkor majd leesik neked is.
Szerintem több helyen sántít a kérdésed. Egyik az, hogy ez egy alapítvány, és nem hülyeség a vakos hasonlat. Kisebbséghez tartozást úgy igazolod, hogy odatartozónak vallod magad. Ez így működik. Nem ők sorolnak be, hanem te vallod magad annak. Egy vakot be lehet sorolni, az másabb.
A diszkriminációs rész, meg a rasszista megint csak sántít. A diszkriminációt szépen leírta neked egy válaszoló. A rasszistának járj utána, mert manapság már minden szarra ezt mondják, alap nélkül, és helytelen értelemben is használják.
Egyébként, ezekről a dolgokról komoly emberek könyveket írnak, nem hinném, hogy itt neked akárki elkezdi egy fórumon kifejteni, ha ki lehetne egy mondatban, akkor nem írnák meg a könyveket. Lásd, le van írva, hogy mi a gáz a kérdéseddel, az, hogy alapítványról beszélsz, és az, hogy távol áll a diszkriminációtól is. Tőlem pluszban megkapod, hogy mi alapján számít valaki kisebbséghez tartozónak. De nyilván még ezután is okos leszel és világot váltasz meg, mert te jobban tudod. Ezért kell elmélyülni benne, nem csak itt, hogy ne tölts az idődet hülye agyalgatásokkal, meg kérdésekkel.
elmondtam miért hülyeség a vakos hasonlat. ott nem származásról, etnikumról, rasszról, stb-ről van szó. ennyi..
a rasszizmosról pedig egypont:
Nyílt rasszizmus
Egy intézmény vagy személy tudatosan és vállaltan kötelezi el magát egy csoport vagy annak egy tagjának negatív diszkriminációja iránt annak bőrszíne, látható rasszjegyei miatt, és ez mind kommunikációja, mind cselekvései során megnyilvánul.
tehát ha ez legális, akkor én legálisan hozhatok létre alapítványt a halmozottan hátrányos helyzetű fehéreknek mi? ne etess már, iszonyúan dúl a kettős mérce, ez lényeg.
"a vakság nem származás, így a hasonlatod ökörség."
A cigányság sem származás kérdése. Mármint jogilag. Mint előbb írtam egyetlen dolog dönti el: Annak vallod e magad.
"elmondtam miért hülyeség a vakos hasonlat. ott nem származásról, etnikumról, rasszról, stb-ről van szó. ennyi.. "
És harmadszor is: A CIGÁNYSÁG NEM SZÁRMAZÁS KÉRDÉSE!!!! VÁGOD???
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!