Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek! Mi az a cselekedet...

Fideszesek! Mi az a cselekedett/tett, amit ha a fidesz meglép vagy nem lép meg amitől kiábrándulnátok?

Figyelt kérdés

Nem kellenek az olyan válaszok, hogy "nem fog olyat tenni" "nem ábrándulok ki soha", stb.

biztos vagyok benne, hogy sokan (nyilván nem mindenki) okkal szavazott valamit várva cserébe.

2010. ápr. 23. 11:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
33%
Egyedül maradtál a játékoddal. Verbális makiverem. Saját jobbikos haverjaidon kívül mindenki sz@r rád. A végén majd "barátunkkal" szelsolaszlo-val együtt bezárnak egy elmegyogyóba.
2010. ápr. 23. 12:41
 12/16 A kérdező kommentje:

ne haragudj kollega (kollega alatt azt értem ,hogy jobbikos, mert én is az vagyok), de te hülye vagy. elhatárolódom tőled.

azt mondtam, hogy nem kell a 38%-os provokálására válaszolni, ennyi. arra kértelek ezzel meg téged és a többi jobbikost, hogy hagyjuk a fideszeseket válaszolni. de a barmolásoddal elcseszted a kérdést, most már nem is fognak, csak röhögnek a markukban, hogy a két jobbikos kommunikációs problémák miatt összekapott. ennyi.

2010. ápr. 23. 12:44
 13/16 anonim ***** válasza:

Egyedül maradtál a játékoddal. Verbális makiverem. Saját jobbikos haverjaidon kívül mindenki sz@r rád. A végén majd "barátunkkal" szelsolaszlo-val együtt bezárnak egy elmegyogyóba.

Ha nem zavar én vagyok szelsolaszlo!

"elmegyogyóba"???

Talán csak nem tudtok érdemben reagálni a felvetésekre, és nem az intellektuális problémák oldaláról kell megközelíteni a tényt. Hanem onnan hogy igazam van.

Ezt tudja a Fideszesen nagy része is, csak ugye nehéz az embereknek bevallani hogy az intellektusát legyőzte a média és a demagógia.

De semmi baj, hiszen az idő nekem, nekünk dolgozik, és néhány hónapon belül rengeteg kiábrándult Fideszes fogja követelni hogy Orbán húzzon oda ahol parancsolnak neki. Alig várom hogy a Fidesz „bontsa ki az igazság minden oldalát” mert bevallom nagy önelégültség fog rajtam úrrá lenni, bár nem fogok az eseményeknek örülni.

2010. ápr. 23. 12:52
 14/16 anonim ***** válasza:

azt mondtam, hogy nem kell a 38%-os provokálására válaszolni, ennyi. arra kértelek ezzel meg téged és a többi jobbikost, hogy hagyjuk a fideszeseket válaszolni. de a barmolásoddal elcseszted a kérdést, most már nem is fognak, csak röhögnek a markukban, hogy a két jobbikos kommunikációs problémák miatt összekapott. ennyi.

Én nem vesztem veled össze.

Ők meg érdemben soha " SOHA " nem fognak válaszolni a kérdésedre!

2010. ápr. 23. 12:53
 15/16 anonim ***** válasza:

Nem fogok "kiábrándulni", mivel most sem "hiszek" a fideszben, nem szeretem, nem rajongok érte.

Azért szavaztam a fideszre, mert a fidesz kormányzása várhatóan valóban kormányzás lesz, nem újabb 4 év semmittevés, sodródás, idétlenkedés. És még azért is, mert a fidesz nem habzó szájú elmebetegek pártja, mint a jobbik.

Majd akkor "ábrándulok ki" a fideszből, ha ugyanazt csinálja, mint a Gyurcsány-kormány.

Van elvárásom persze a következő kormánytól: csökkentse az állami újraelosztást (ez fontos) és lehetetlenítse el, szorítsa ki a nyilvánosságból a balliberális értelmiséget (ez kevésbé, de szintén fontos). Ha ezeket nem lépi meg, kicsit morcos leszek, de ettől még nem fogok rohanni 2014-ben a szocikra szavazni. A jobbik pedig akkorra már el fog tűnni.

2010. ápr. 23. 17:11
 16/16 anonim válasza:

Változtathatnának a drogról szóló törvényeken.

A cannabis már sok országban legális csak itt nem.

Valamien szinten engedni is meg szigorítani is kéne.

Pl.: aki utcán fogyaszt vagy utcára megy amíg a hatása alatt áll kapna 1 büntipontot 3 után dutyi.

De viszont lehessen otthon tartani magánhasználatra 1 növényt. Vagy 2-t ha az egyik meghalna. Vagy árusítani is lehetne az országnak is nagy bevétele lenne ha rátenne egy kicsi adót viszont azt télleg mindenhol csak személyivel, és elkéne számolni a boltosoknak az eladott mennyiséggel.

2010. jún. 21. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!