Fideszesek, mit reméltek a pártotoktól? Milyen intézkedéseket, amik valami változást hozhat?
Én reformokat várok,az egészségügyben,az oktatásban,a közigazgatásban,és a szociális rendszerben.Mindenképpen drasztikusan csökkenteni kell az állam kiadásait,hogy az így megtakarított pénzekből lehessen adókat csökkenteni.
Pl.elég lenne 1000 önkormányzati Hivatal is a mai 3200 helyett,vagy a Felsőoktatási intézmények számát legalább meg kellene felezni,és ez a helyzet a Kórházakkal is.Ha ezeket nem lépik meg akkor legközelebb nem szavazok rájuk.
És legalább 250 ezer közalkalmazottat el kell bocsájtani.
Te tudod egyáltalán mi az a széchenyi terv?
Tudod a mai napig hány vállalkozónak vitte el a házát,mert nem bírta törleszteni?
Én reformokat várok,az egészségügyben,az oktatásban,a közigazgatásban,és a szociális rendszerben.Mindenképpen drasztikusan csökkenteni kell az állam kiadásait,hogy az így megtakarított pénzekből lehessen adókat csökkenteni.
Pl.elég lenne 1000 önkormányzati Hivatal is a mai 3200 helyett,vagy a Felsőoktatási intézmények számát legalább meg kellene felezni,és ez a helyzet a Kórházakkal is.Ha ezeket nem lépik meg akkor legközelebb nem szavazok rájuk.
És legalább 250 ezer közalkalmazottat el kell bocsájtani.
Én ezt megértem, csak a hatásait ha tovább szemezgeted akkor semmi értelme nincs!
Megspórolunk 1000milliárdot, > adó csökkentés > több új autó, stb mert egyszerüen annak a rétegnek kedvez> nő az import > a magyar gazdaság végfelhasználói " multik" szépen lassan kiviszik! Ez történt eddig is.
Mi ebben nekünk a jó? Hogy leépül a szociális hálonk, kiszolgáltatotabbá válunk, nő a szoc feszültség a profit meg távozik szépen lassan?
Amíg a duális rendszeren nem változtat Viktor " amit nem tehet mert el van kötelezve" addig semmi értelme.
Medgyessy hatalmas pénzt pumpált a gazdaságba és az is külföldre amortizálódott. Most ugyan ezt ha megteszi OV " hisz az adó csökkentés ügyan ez" sőt még roszabb mert élből olyanokhoz kerűl a magasabb jövedelem akik főleg importot vásárolnak" addig ebből is csak baj lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!