Úgy érzem hogy át lettem vágva? (kell a kérdőjel) A Jobbik is csak hazudozik?
Tegnap este néztem a házon kívül ahol a Kazincbarcikai Jobbikos képviselő is megszólalt.Nem tudom néztétek-e de ahogy a képviselőjelölt beszélt az kicsit undorító volt.
Konkrétan a gárda ruháról volt szó ....ő azt m,ondta h abba fog bemenni ha nyer.Mire a riporter rávágta h az be van tíltva erre a képviselő h őt nem érdekli abba megy be.
Mire a riporter:A képviselők hozzák a törvényeket és nekik kéne ezt betertatni az emberekkel.
Mire a képviselő:Igen tudom de akkor is abba megyek be kibírom az 50ezres büntit.
Na most engem(jobbikos vagyok...voltam?)pont azzal nyert meg a jobbik h kimondták az igazat és h a bünhődhessen mindenki ne legyen mentelmi jog stb.....
De ezzel a tegnapi nyilatkozat után úgy érzem h át lettem verve.....
És mivel K.Barcikán lesz 2. forduló.........a Jobbik elvesztett minimum 1 szavazatot de aki látta a műsort és haonlan gondolkodik mint én akkor lehet h többet is.
Ők jönnek azzal h ez nagyon nem jó ami itt van...meg sincs választva de már felrúgja a törvényeket.
Most a gárdáról nem foglalok állást....de törvényileg be van tíltva...kb. úgfy mint mondjuk a fű... a fűvelkapcsolatban sem foglalnék most állást.
Ez most olyan kicsit bort iszik vizet prédikál dolog.Vagy nem?
Szerintem nem gyenge jellem, hanem gondolkodik.
Ellentétben veletek, akik még egy szimpla szöveget sem tudtok sokszor értelmezni. Primtívek társasága...
Ha nektek azt mondaná a jobbik, hogy ugorjatok be a kútba, majd áldozzátok fel a családtagotokat Vona Gáborért, a jobbikosok 90%-a megtenné. Ennyit rólatok. :)
Nem nem barátom! A Jobbik világosan beszél.
Pontosan a Fidesz kéri hogy ugordjatok fejes vakon a nemzetközi nagytőke légüres terébe.
Hát nem tudom. Az a "törvény" nem jó és kiállni valamiért (valami ellen), viszont becsületes. Azt mondta idézem a kérdésedből:
"abba fog bemenni ha nyer" és "akkor is abba megyek be kibírom az 50ezres büntit"
Tehát, ha megválasztják sem bújik a mentelmi joga mögé, hanem kifizeti a bírságot.
mentelmi jog: megvéd a büntetőeljárásoktól
mit mondott a jobbikos? hogy kifizeti az 50 ezret, tehát nem veszi igénybe ezt a jogát. mi a probléma?
egyébként meg sztem te sose voltál jobbikos,erre a mondatra hivatkozva:
Ők jönnek azzal h ez nagyon nem jó ami itt van...meg sincs választva de már felrúgja a törvényeket.
Hát a törvény az,hogy nincs betiltva a gárdaruha.
Amennyiben valaki felveszi nem vét a törvény ellen.
Kivéve ha csoprtosan hordják és vezényszavak is elhangzanak...jó lenne ismerni a bírósági ítéleteket,mielött véleményt mond valaki...
72 és 38 %-os?
Ti hol éltek?
A jobbik nem akarta kihozni Budaházyt,ha ezt akarta volna,akkor indította volna képviselőjelöltként,vagy ha fű alatt akarta volna,akkor nem NOvák Elődöt jelöli uazon a területen.
Így Budaházynak esélye sem volt,mert jobbikos nem adta neki a kopogtatót.
Már megint olyanról beszéltek,amiről gőzötök sincs.
Szidjátok a jobbikot,mert ki van adva,de hogy mi a valóság,annak már nem néztek utánna....
Kezdjük ott, hogy mi alapján tiltanak be egy ruházatot? Ez nem alkotmányellenes? Ízlésterror.
Ha a jó, igazságos és pártatlan bíróság azt mondja, hogy mostantól nem vehetsz fel alsógatyát, akkor nem fogsz felvenni? ilyen nem létezik. Jah és ha már tényleg a "törvényeknél" járunk, az új magyar gárda ruházata nincs betiltva. Innestől értelmetlen emiatt bőgni...
ekkora baromságot, a z rtl-klub elfogult :D persze és a jobbikos képviselőbe is nyilatkozata alatt meg lett bűvölve :D
Az a baj, ha valamit nem szabad nem kell megtenni.
Ennyi erővel elsikkaszt negyvenmilliárdot, mert kifizeti majd a 10-20 millás büntit.
igen...védjétek még.
17.24:miért is gátlástalan?Mert olyant akarnak csinálni,ami nem törvényellenes?
Ennyi erővel kérdezhette volna azt a riporter,hogy lakott területen 40-nel megy-e a kocsijával,mert az a törvény(szerinte)
Nyugodtan vehet fel bárki gárdamellényt,horgászmellényt,láthatóságimellényt,úszómellényt mert egyiket se tiltja a törvény!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!