Mire fogsz szavazni október 2-án?
Akkora hülyeség ez a szavazás. Tök értelmetlen.
Szerintem a racionális szavazat:NEM.
És nem azért mert rasszista vagyok aki nem tűr el senkit, akinek más színű a bőre, hanem mert ez egy olyan kérdés mintha az lenne hogy "egyetértesz-e azzal, hogy a szomszédod megmondhassa hogy kit engedsz be a házadba", amire nyilván nemmel válaszolnál. Ettől függetlenül még annyi menekülten segíthetsz, amennyin akarsz, csak ezt te döntöd el és nem "az EU".
Másrészt meg mindenben egyedül dönt a kormány: támogatások, stadionok, kisvasút, Paks2, egészségügy...stb aztán eléd dob egy ilyen kérdést, hogy "nesze, rágódjál a gumicsonton!", és ezt is úgy fogalmazza meg, hogy lehetőleg minél több konfliktus legyen az emberek között. Miért nem von be minket kormány ezekbe a döntésekbe, ha már a programjából véletlenül kifelejtette ezeket?
„Akarja-e, hogy az Európai Unió az Országgyűlés hozzájárulása nélkül is előírhassa nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítését?”
Ha már megkérdeznek, erre a kérdésre egyetlen tisztességes dolog amit tehetek hogy NEM-el szavazok.
#9-es
2-es vagyok. Igen igaz Merkel néni szólt egy "kicsit", alapvetően nekem akkor is az maradt meg, hogy ezt miért hagyták a felsőbb vezetők, mert ha nem, akkor nem beszélnénk ilyen népszavazós biszi-basziról. De szerintem nem érdeke EU-nak, főként Európának ez a vezetők közötti egymásra mutugatás.
Elmegyek, de érvénytelenül szavazok.
Illetve felsorolom, hogy:
Stadionmutyi
Földmutyi
Trafikmutyi
Ráhel
Tiborcz
Mészáros
Habony
Vajna
Kösztévé
Gerinctelen Fidesz
Szánalmas, spermium Orbán.
Migránsokra szüksége van az EUnak csak nem bevándoroltatott analfabétákra és műveletlen fanatikusokra.
NEM-mel fogok szavazni.
Aki igennel szavaz az egyben ajánlja is fel az egyik szobáját a betelepítendőknek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!