Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Két hét alatt ekkora pálfordul...

Két hét alatt ekkora pálfordulást?

Figyelt kérdés

Mármint arra értem, hogy két hete mindenki istenítette Orbánt és a remek pártját, most meg Kövér elszólta magát, hogy "egyébként nem fogjuk betartani a választási ígéreteinket, hehe", erre mindenki átment fideszgyalázó üzemmódba. Pedig a második fordulót még meg sem rendezték...

Mi ez a pálfordulás, kérem?

Pótkérdés: ha Kövér két hete kottyintotta volna el a "nem lesz adócsökkentés"-kezdetű monológot, akkor is a Fideszre szavaztál volna?

2010. ápr. 22. 21:52
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
94%
A 38as egy se.ggarc.
2010. ápr. 22. 22:25
 12/18 anonim ***** válasza:
24%
Egyébként igen az emberek 80%-nak a főnöke egy szemét szar alak. És még hozzá írnám, hogy tehetségtelen is. Ha normális országot szeretnétek akkor nem kellene hagyni, hogy nem vagytok bejelentve rendesen.
2010. ápr. 22. 22:31
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
de nagy az isten állatkertje , ez a választás úgy meg volt bundázva mint a szél. félanalfabéták meg csont analfabéták szavaztak a fideszre egy kis apanázsért sok helyen vidéken, Pl:ózd. én hallottam szavazatszámlálókat. egyik c..gány nem tudta magát igazolni, így szavazni sem, a hülye meg nem megkérdezte h akk ő most nem is kap már pénzt?????
2010. ápr. 22. 22:45
 14/18 anonim ***** válasza:
az én főnököm jó alak, igaz h ő is meg mi is megdöglünk a melóban, de nem is adózik utánunk, de van neki más gondja is--->virágzó mezőgazdaságunk
2010. ápr. 22. 22:50
 15/18 anonim ***** válasza:

"jobbik: rásszista nácikok nem szavazok rájuk "

na ezt pl mire alapozod???

2010. ápr. 23. 00:43
 16/18 anonim ***** válasza:
Ez a demokrácia. Három évig lopnak, egy évig hazudnak. Lopni az tud jól, aki a legjobban hazudik.
2010. ápr. 23. 00:44
 17/18 anonim ***** válasza:

Kérdésedre válaszolva: igen rájuk szavaztam volna.

Amúgy nem az adócsökkentés vagy nem csökkentés a legnagyobb gond magyarországon, nem ezen fog nekem múlni az életem.

Annyiról volt szó, hogy idén lehet hogy nem lesz. Naés? Nem lehet úgy kezdeni mindent, hogy lecsökkentek, odaadok, elvonok, átadok és akkor helyreáll a béke.

2010. ápr. 23. 18:02
 18/18 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, ez pont azért gáz így, ebben a formában, mert Viktor császár nyolc éven át halngoztatta, hogy "első dolguk lesz az adócsökkentés" a kormányra kerülés után. Még két hete is ezt mondták. Aztán megnyerték a választást, és hopp: hirtelen azt sem tudják, hogy mit ígértek nyolc évig.
2010. ápr. 23. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!