Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Két hét alatt ekkora pálfordul...

Két hét alatt ekkora pálfordulást?

Figyelt kérdés

Mármint arra értem, hogy két hete mindenki istenítette Orbánt és a remek pártját, most meg Kövér elszólta magát, hogy "egyébként nem fogjuk betartani a választási ígéreteinket, hehe", erre mindenki átment fideszgyalázó üzemmódba. Pedig a második fordulót még meg sem rendezték...

Mi ez a pálfordulás, kérem?

Pótkérdés: ha Kövér két hete kottyintotta volna el a "nem lesz adócsökkentés"-kezdetű monológot, akkor is a Fideszre szavaztál volna?

2010. ápr. 22. 21:52
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
71%
aki csak emiatt szavazott rájuk az no comment.
2010. ápr. 22. 21:54
 2/18 anonim ***** válasza:
83%

figyelj, gondolkodj egy átlagember fejével:

jobbik: rásszista nácikok nem szavazok rájuk

mszp: nincs pénzem miattuk, szétb@szták az országot

mdf-szdsz: még külön külön se értettem őket, így egybe meg hát...

lmp: a kik?

fidesz: hát orbán vezénylő tábornok úr jézus után az első ember, ő fog minket kihúzni a szarból!

ez okozta az 52% ot

2010. ápr. 22. 21:55
 3/18 anonim ***** válasza:
93%
Én már csak arra vagyok kíváncsi, mikor robban a "bomba" :-D
2010. ápr. 22. 22:00
 4/18 anonim ***** válasza:
92%

aki csak emiatt szavazott rájuk az no comment.

Ez a lényege az egésznek!

Világossá vált hogy Orbánt kirúgta a nagytőke, elhajtotta mint a legyet. Nem képes semmit tenni, így semmi nem fog érdembe változni.

2010. ápr. 22. 22:01
 5/18 A kérdező kommentje:
Megkérnék mindenkit, hogy a pontozástól tartózkodjon! Ne ugorjunk már egymásnak! Azt, hogy melyik válasz tett hozzá érdemben a kérdéshez, hadd döntsem már el én! Köszönöm!
2010. ápr. 22. 22:03
 6/18 anonim ***** válasza:
16%
Hányszor teszed még ma fel ugyanazt a kérdést? Megroggyant az elméd?
2010. ápr. 22. 22:08
 7/18 A kérdező kommentje:
Bocs, de én először tettem fel a kérdést.
2010. ápr. 22. 22:09
 8/18 anonim ***** válasza:
0%
Nem értem egyébként mit foglalkozol az adóval. Én vállalkozó vagyok és az adó a legkevesebb probléma, befizetem és kész. Ha jól mennek a dolgok akkor, nem nagy probléma, ha meg rosszul mennének, akkor tök mindegy, nem ment mega csödtől, ha kevesebbet kell fizetni. Ilyen hülye kérdést csak egy panelproli tehet fel, aki szart se ért az adórendszerhez.
2010. ápr. 22. 22:19
 9/18 A kérdező kommentje:
Egy síkhülye vállakozót hallottunk...
2010. ápr. 22. 22:20
 10/18 anonim ***** válasza:
72%

had javítsalak ki:

egy síkhülye paraszt prolizó "vállalkozót" hallottunk.

biztos az emberek 80%-nak a főnöke a szemét szar alak, hogy nem tudja bejelenteni rendesen, biztos az emberekkel van baj, nem az adózással mi?

2010. ápr. 22. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!