Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek mi lesz az október...

Szerintetek mi lesz az októberi szavazás végeredménye?

Figyelt kérdés

lesz olyan aki igennel fog szavazni? vajon hány % nyer a NEM, vagy az is lehet hogy az igen nyer?

mi a tippetek? az enyém 90% nyer a nem

2016. szept. 15. 09:52
 1/9 anonim ***** válasza:
81%
Az szerintem nem kérdéses,hogy nagy többséggel nyernek a nemek,legfeljebb az,hogy érvényes lesz-e a szavazás.Én inkább arra tippelnék egyébként,hogy meg lesz az 50% feletti részvétel.
2016. szept. 15. 10:08
 2/9 anonim ***** válasza:
A kristálygömböm szerint a népszavazás érvényes és eredményes lesz.
2016. szept. 15. 10:25
 3/9 3 napos mákos lecsó ***** válasza:
34%
Van elég fideszes ahhoz ,hogy értelmes legyen a népszavazás. Hülyeség az egész...
2016. szept. 15. 10:28
 4/9 anonim ***** válasza:
40%

Basszuskulcs, mi lenne, ha egyszer félretennétek ezt a fideszes, mszp-s baromságot és tényleg az életben egyszer arra koncentrálnátok, hogy mi Magyarország érdeke? Mi a magyar emberek érdeke, mi nekik a legjobb megoldás hosszú távon?? Undorító ez az állandó fröcsögés, ezt a széthúzás!

Magyarok vagytok? Akkor ne széthúzzatok, hanem tartsátok össze a nemzetet. Ha meg gyűlölitek a magyar embereket, húzzatok el innen minél messzebbre, csak ne romboljatok folyamatosan!

2016. szept. 15. 10:35
 5/9 anonim ***** válasza:
5%
Nemek győzelme, de csak 75% körül a sok Orbánfóbiás miatt.
2016. szept. 15. 10:38
 6/9 A kérdező kommentje:
szeintem most Orbánt nem kéne annyira szidni mer ő az aki kiáll az mellett hogy ne jöhessen ide ez a sok arab, más párt már lehet betelepitette volna őket kérdezés nélkül. lehet utálni a fideszt de ezt most kivételesen jól csinálják
2016. szept. 15. 11:51
 7/9 anonim ***** válasza:

A legfrissebb felmérések szerint 70-80% felett lesz a nemek aránya, és csak pár százaléknyi igen lesz.

A maradék kb. 20% érvénytelenül tervez szavazni.

2016. szept. 15. 13:18
 8/9 anonim ***** válasza:

Nagy valószínűséggel a NEM-ek győznek.

A munkahelyemen ép tegnap beszélgetünk erről, 12-en vagyunk egy műszakon (brigádban) abból 8-an azt állították, (magamat is beleértve)hogy biztosan elmennek szavazni és NEM-el szavaznak mindannyian.

2016. szept. 15. 14:38
 9/9 anonim ***** válasza:

Például és nem vagyok "orbán fóbiás" mint azt itt (is) sokan állítják miszerint csak az "Orbán fóbiások" mennek majd szavazni mert azok birkák stb...

Én jobbikos vagyok és elmegyek majd szavazni, és NEM-el szavazok mert nekem az ország érdeke az első és nem az, hogy csak azért nem megyek el szavazni mert azt Orbán találta ki.

Örüljünk nemi, hogy jelenleg nem egy baloldali vezetés van az ország élén mert akkor már sorra épülnének a menekülttáborok és befogadóközpontok, és kerítés sem lenne a határon.

A szomszédom aki szinte minden nap szidja a fideszt és Orbánt érdekes módon valamelyik nap azt mondta, hogy elmegy szavazni és NEM-el szavaz.

Az ország érdeke és jövője most elsőbb mint az Orbánozás.

2016. szept. 15. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!