Szerintetek mi lesz az októberi szavazás végeredménye?
lesz olyan aki igennel fog szavazni? vajon hány % nyer a NEM, vagy az is lehet hogy az igen nyer?
mi a tippetek? az enyém 90% nyer a nem
Basszuskulcs, mi lenne, ha egyszer félretennétek ezt a fideszes, mszp-s baromságot és tényleg az életben egyszer arra koncentrálnátok, hogy mi Magyarország érdeke? Mi a magyar emberek érdeke, mi nekik a legjobb megoldás hosszú távon?? Undorító ez az állandó fröcsögés, ezt a széthúzás!
Magyarok vagytok? Akkor ne széthúzzatok, hanem tartsátok össze a nemzetet. Ha meg gyűlölitek a magyar embereket, húzzatok el innen minél messzebbre, csak ne romboljatok folyamatosan!
A legfrissebb felmérések szerint 70-80% felett lesz a nemek aránya, és csak pár százaléknyi igen lesz.
A maradék kb. 20% érvénytelenül tervez szavazni.
Nagy valószínűséggel a NEM-ek győznek.
A munkahelyemen ép tegnap beszélgetünk erről, 12-en vagyunk egy műszakon (brigádban) abból 8-an azt állították, (magamat is beleértve)hogy biztosan elmennek szavazni és NEM-el szavaznak mindannyian.
Például és nem vagyok "orbán fóbiás" mint azt itt (is) sokan állítják miszerint csak az "Orbán fóbiások" mennek majd szavazni mert azok birkák stb...
Én jobbikos vagyok és elmegyek majd szavazni, és NEM-el szavazok mert nekem az ország érdeke az első és nem az, hogy csak azért nem megyek el szavazni mert azt Orbán találta ki.
Örüljünk nemi, hogy jelenleg nem egy baloldali vezetés van az ország élén mert akkor már sorra épülnének a menekülttáborok és befogadóközpontok, és kerítés sem lenne a határon.
A szomszédom aki szinte minden nap szidja a fideszt és Orbánt érdekes módon valamelyik nap azt mondta, hogy elmegy szavazni és NEM-el szavaz.
Az ország érdeke és jövője most elsőbb mint az Orbánozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!