Szerinted, aki a 2016. október 2 ai Népszavazáson nem vesz részt vagy részt vesz de igennel szavaz az egyértelműen hazaárulónak számíthat a későbbiekben?
A Kormány elutasítja az EU-s kötelező betelepítési kvótát.
Oké , értem. DE!
1. Az EU parlament asztalán nincs ilyen tervezet.
2. Miért pedálozik a kormány befogadóállomásokkal, ha eleve elutasítja a betelepítést?
3. Miből gondolja a kormány, hogy azáltal nőni fog a népszerűsége, hogy ha befogadóállomásokat nyit az azt megelőző ellenkampány ellenére?
4. A népszavazás eredményétől függetlenül érkezni fognak migránsok a határainkhoz, amiket teljesen hermetikusan lezárni lehetetlen.
Ez nem olyan kérdés, hogy a haza veszélybe kerülne, tehát szóba sem kerülhet ez a fogalom.
És a szavazás igazából teljesen felesleges, mert maga a téma sem hangzott így el sehol. Nem tudom, ki hogy fog szavazni, az biztos, hogy nekem semmilyen tapasztalatom nincs a migránsokkal, tehát csak előítéletből tudnék véleményt mondani, ami nekem nem elég a válaszhoz. Ha lenne tétje, akkor főleg nem akarnék szavazni, mert emberi sorsokról dönteni, családok, gyerekek sorsáról, akkora felelősség, amit nem vehetek magamra. Ezt a kérdést szakértőknek kell eldönteni, akik kezelik is majd ezt a kérdést, nem előítéletekkel élő embereknek.
Sajnos nagyon egyoldalú a tájékoztatás, az ember érzi, hogy befolyásolni akarják, mit szavazzon. Én nem szeretem, ha megmondják nekem, mit csináljak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!