Figyelem, akiknek elegük van a világvégékből, azoknak itt egy újabb világvége dátum:2016 október 31. Ezek az idióták megint kitaláltak egy jóslatot, nem unják még? Miért kell ijesztetni az embereket? Teljesen ki vagyok borulva! (többi lent)
Itt a videó linkje,annak,akit érdekel : https://www.youtube.com/watch?v=6HPrfFvkEj0&spfreload=10
De szerencsére van valaki,ezt megcáfolja.Annak is itt a linkje: https://www.youtube.com/watch?v=b_elb8aj3Bc
Ti nem unjátok már ezt a sok baromságot ?
Egyébként az első videónál a kommentek le vannak tiltva. A júli 29-esnél nincs letiltva,oda rengetegen írtak. Még én is,tény , hogy google fordítóval :D De már kitöröltem a választ,amúgy a kommentben mindennek lehordtam azokat,akik ezt csinálják.Nekem már rohadtul elegem van ezekből az idiótákból,mi a francért kell ijesztgetni az embereket ???? Elmondaná valaki ??? A videót 6 millióan látták már egyébként. Ja,és magyar oldalakon nem jelent még meg sehol ez a hír,csak ezen a rohadt youtube-csatornán. Ezek tényleg nem unják még,hogy hülye dátumokat találnak ki miközben nem válnak valóra ? Nem tudnak mással szórakozni ? Mások ijesztgetésén kívül vannak másfajta szórakozási lehetőségek is.Bocsi,csak ebből most lett elegem.:) Ti nem unjátok már ezt ?
de, rohadtul unom :D ezt még nem láttam :D de már nem is érdekel...és a világot sem akarom megváltani...de mikor minden évben 10x van világvége, és tv rádió stb. is ezt zengi..számomra vége van már akkor><
sajnos egyre kevesebben olvasnak könyvet, újságot, amiből megtudhatnák, hogy tényleg mikor lesz világvége.
gondoljunk most a természet adta dolgokra, meteor, szupernova,másik galaxis is belénk jön majd elvileg :D de az utóbbiak is csak évmilliárd távolságra vannak még...addig a tömeges ostobaság pusztít (sajnos).
"mi a francért kell ijesztgetni az embereket? ... A videót 6 millióan látták már"
A válasz ott van a kérdésedben.
A félelem óriási reklámerő, főleg a halálfélelem.
Nézettséget generál, a nézettség pedig pénzt hoz.
Ezzel az otthon összetákolt videóval a készítője a havi keresete 3-4x-esét hozta össze reklámpénzben, mint amit a tehenek gmanajozásáért általában kap.
Mindmeghalás nélkül unalmas lenne az ezo kategória.
Jönnek a reptoidok lézerágyúzni megint meg a nullsík meg gammalyuk meg minden meg megyünk a lecsóba mindmeghalni a szkeptikusok pedig ki lesznek borulva !!! meg a trollok sikítva hánynak a teherautóra na erre varrjatok gombot szkeptikusok! erre mit léptek? mit gondólsz?
Tuti, hogy nem akkor lesz!!!!!!
.....mert én november 1-én leszek 18 :D és megtiltom, hogy akkor legyen :D :D :D :D
am nagyon elegem van ezekből nekem is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!