A Fidesz és OV a második forduló után ígérte a vitát a különböző pártelnökökkel. Nos mikor szándékoznak megtartani?
és nehogy azt mondja valaki hogy nem volt ilyen ígéret
mert volt...
ezt is szépen elsumákolták
Nem volt olyan személy aki ellen érdemes lett volna kiállni...
Szerinntem meg egy vices kiscigány gyerek ez a viktor!
Ojan kis oláhboci.
""és nehogy azt mondja valaki hogy nem volt ilyen ígéret"
Hazudsz, nyilván ugyanaz vagy, mint aki az elmúlt napokban a Fidesz adóterveiről hazudozott. Nyilván most ez a feladat van kiadva nektek, kis szociknak.
Öröm nézni a szaroldaliak vergődését."
fideszes te olyan hülye vagy hallod
be is b@szna ha én szoci lennék...
haz a helyzet hogy a nagy fidesz titeket is hülyének nézett meg minket is
és lást már nem is lesz adócsökkentés
b@sszák meg :)
Orbán Viktor legfeljebb saját magával vitázhatna, tekintve, hogy a Fidesz már az első fordulóban megszerezte a többséget, így már biztosan Orbán Viktornak fogják hívni a következő miniszterelnökünket.
Nincs miről, és nincs kivel vitázni. Legfeljebb majd a Parlamentben, de ez más lapra tartozik.
Egyébként is elveszett a vita igazi értelme 2006-ban, amikor is Gyurcsánynak az a vita nyerte meg a választásokat, amelyikben végig, tudatosan hazudott, és rágalmazta a vitapartnerét, Orbánt. Ezek után Mesterházy nem is értem, mi alapján gondolja, hogy bárki is szóba áll az MSZP hazug jelöltjével. Aki azt hiszi, hogy a politika a Mónika Show színvonalára való bazári majomkodás (ahol az győz, aki nagyobb ripacs), annak nem biztos, hogy szükség van a szavazatára. Az nézzen csak nyugodtan táncikáló Gyurcsányt, meg Bokrost, aztán szavazzon a Fásy Ádámra. Meg is érdemli.
Kérdező, 00:49:
Legalább nézzél Híradót, ha már politizálsz.
Orbán Viktor, ma, Edelényben többször elmondta, határozottan, hogy adócsökkentés LESZ, méghozzá IDÉN lesz.
Kövér László meg egy idióta, aki folyamatosan össze-vissza beszél. Nem ez volt az első ilyen eset, és tartok tőle, nem is az utolsó. Ha rajtam állna, menne a levesbe, a nagy bajúszával, meg a hülyeségeivel együtt.
00:55
..a politika a Mónika Show színvonalára való majomkodás..
Sajnos ez esetben igen. De amíg azon csak bosszankodunk,erre rámehet az életünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!