Orbán Viktor Kína és Észak-Korea mintájára hozta
létre az állami tévét?
11/25 A kérdező kommentje:
Érdekes.. Akkor ifjú tehetségeink miért mindig nyugati országokba menekülnek innét? Úgy tudom, többnyire Anglia és a fejlett nyugati országok a fő céljaik. Sőt ha már itt tartunk, a migránsok is előszeretettel nyugati országokba mennek, tudtommal egyik se kínát veszi célba többnyire. Miért nem inkább az ultra-szuper keleti diktatúrákat célozzák meg inkább ezek az emberek?
Erre tudtok válaszolni?
Viszonylag kevesen beszélnek kínaiul....
2016. szept. 12. 23:32
A kínai határon nem plüssmacikkal várják a migrikwt!
2016. szept. 12. 23:33
14/25 A kérdező kommentje:
43%-os te totál hülye vagy már bocs!
"Ideje lenne akkor vetned egy pillantást a nyugat és Kína gazdasági mutatóira! Csak nehogy meglepődj!"
Ezt mindenki tudja, de attól még a fekete autó megáll a ház előtt, ha netalántán nem tetszene igazán az, amit a Párt művel.
2016. szept. 12. 23:54
"Szerintem mindent Kína mintájára csinálunk. Kína egy sikertörténet. Próbáljuk ellesni a receptet!"
Végre visszatérhet a MKP a magyar politika közéletbe és felcsendülhet az Internacionálé is. Azt hiszem ideje lenne megtanulnom.
2016. szept. 12. 23:56
Az észak-koreai tv sehol sincsen a magyarhoz vagy kínaihoz. Az egy külön kategória.
2016. szept. 12. 23:56
Azt nem tudom, hogy miről mintázták, de az sajnos biztos, hogy nem a magyar az egyetlen kormánypárti állami tévé. Európában még nagyon erősen ilyen a BBC - csak ott mondjuk a kormány fényezése mellett mindig össze tudtak hozni pár színvonalas műsort is (MTV-nél már nem, de pár éve még igen). Spanyolországban szintén viszonylag erősen kontroll alatt van tartva az állami tévétársaság.
2016. szept. 13. 00:04
19/25 A kérdező kommentje:
Na most tegyük tisztába a dolgot egy kicsit.. állami TV minden országban van szinte, ezzel tisztában vagyok teljesen. A kérdésem arra a politikai propagandát terjesztő, kormány imázst népszerűsítő új tévére vonatkozik amit Orbán Viktor hozott létre 2015-ben.
Hát nem tudom, én szoktam nézegetni a CCTV adásait, és például most hétvégén volt egy műsor, ami elég rendesen bemutatta, hogy milyen súlyos problémák vannak a kínai vidéken. Megnézném, mikor csinálna a mai magyar köztévé riportot mondjuk a borsodi szegénységről. Na persze ez az angol nyelvű, nemzetközi adása volt a CCTV-nek, de nem hiszem, hogy ez számít, hiszen állami tévé és fogható Kínában is.
2016. szept. 13. 01:38
Kapcsolódó kérdések: