A magyar emberek miért ilyen kárördendők?
Pár napja volt a cikk hogy a Jabil leépít pár száz embert. Megy talán később tovább ukrajnába. vagy valami hasonló.
Olvastam a kommenteket, nem hogy sajnálkoztak volna, hanem inkább ujjongtak, és valamilyen kapcsolatba hozták Orbánnal, hogy ő támogatta ezeket a külföldi cégeket, és hogy most aztán milyen jó, mert megszívja.
De még véletlenül sem az hogy szerencsétlen 400 embernek nem lesz munkája.
"Annak speciel joggal örülnek a kommentelők, hogy a Viktátor rákúrt."
Szerintem ezzel nem kúrt rá. Egy diktátort sem érdekelt még, ha 400 ember éhenhal.
"Ja, amúgy olvastad hogy a kormány stratégia partnere volt, és azt hogy mennyi milliárdot kapott a cég?"
Nem, nem ismerem a részleteket. A céget még OV előttről ismerem.
"A társaság az elmúlt hetekben negyven kölcsönzött, határozott idejű szerződéssel rendelkező munkavállalót küldött el, de a kölcsönző partner tud nekik másik munkát biztosítani."
Milyen "jó" is az mikor negyedévente új munkahelyre kell beilleszkedni az embernek és ismeretlen munkafolyamatokat kell megtanulni tökéletesen mert ha nem megy akkor levonják a béréből. És ez a stratégiai partner, milyen lehet a nem stratégiai partner?
József Attila:
Magyarország messzire van.
Magyarország hegyeken túl van.
Onnan, rigókkal, éneklőkkel,
Jönne rövidke szoknyácskában,
Hajnal volna,
Szellős,
Világos,
Szép, tiszta üllők csengenének.
Uram, nem látta Magyarországot?
Tudom, nehéz a nyelve.
Tudom, nehéz a szívem.
Lányok, sokan, szaladnak,
Akár a reggeli szél,
Hajuk lobog a keleti égen.
Ő pedig kövér kalácsot fon,
Karcsúbb ő a liliomillat estéli árnyékánál.
Ott ősz van,
Kicsike kertjeinkbe
Zörgő, száraz virágokat ültet
Az Úr.
1925. okt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!