Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A magyar baloldal szerint az...

A magyar baloldal szerint az okt.2-ai népszavazáson igennel kell szavazni?

Figyelt kérdés
2016. szept. 12. 12:16
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
22%
#9: "em más eu-s országnak millió és millió bevándorló" Szóval az EU-s országoknak nincs szükségük a magyar bevándorlókra (gazdasági migránsokra)? Értem már.
2016. szept. 12. 14:08
 12/27 anonim ***** válasza:

"Ennél is súlyosabb a helyzet, ők bojkottálni szeretnék a népakarat kinyilvánításának lehetőségét."

Ha a lakosság több mint fele nem megy el szavazni, akkor a népakarat ebben fejezte ki magát és nem másban.

Kérdező! A legtöbb baloldali párt inkább arra szólítja fel az embereket, hogy ne menjenek el szavazni, így tevén érvénytelenné a népszavazást. Az LMP némiképp kivétel, ők hivatalosan is tanácstalanok. Azt mondják, hogy döntsön efelől mindenki saját maga, de a legtöbb képviselőjük nem fog részt venni a népszavazáson.

Illetve a Kétfarkúak speciel az érvénytelen szavazást támogatják, bár őket nem szokták besorolni jobb- és baloldalhoz, ők egy humorpárt.

2016. szept. 12. 15:48
 13/27 anonim ***** válasza:
61%

"... ők egy humorpárt."

és lassan ők lesznek a leginkább beszámítható párt...

2016. szept. 12. 16:45
 14/27 anonim ***** válasza:
65%

"Pontosan.

Az EU 28 tagállamának vezetői megszavazták a kvótát.

Demokrácia volt."

Ha Magyarország lakossága teljes egészében azt mondja, hogy nem, de ők akkor is azt mondják, hogy igen, mert holmi vezetők, az nem demokrácia.

Majdnem 10 millió ember véleményét leszarni, minden, csak nem demokrácia.

Tudod a demokráciában figyelembe vesznek ilyeneket, nem ész nélkül, mert a vezetők.

2016. szept. 12. 22:51
 15/27 anonim ***** válasza:
52%

"Majdnem 10 millió ember véleményét leszarni, minden, csak nem demokrácia.

Tudod a demokráciában figyelembe vesznek ilyeneket, nem ész nélkül, mert a vezetők."

Pártunk és Kormányunk eddigi tevékenységét figyelembe véve nem igazán tudom eldönteni, hogy ezen a kijelentésen sírjak-e vagy nevessek...

2016. szept. 13. 01:39
 16/27 anonim ***** válasza:

"éve nem igazán tudom eldönteni, hogy ezen a kijelentésen sírjak-e vagy nevessek..."

Én azzal is megelégszek, ha gondolkozol. Hagyok rá időt.

2016. szept. 13. 09:12
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Van magyar baloldal??? Na ez új. Kik azok? Még embert sem ismerek, nemhogy pártot. Én csak baloldalinak titulált neoliberálisokat látok, ha a Thürmert, meg azt a fél tucat nyugdíjast nem számolom, akik időnként bohóckodnak egy sort valami munkásmozgalmi megemlékezésen.
2016. szept. 13. 11:23
 18/27 anonim ***** válasza:
44%

"Én azzal is megelégszek, ha gondolkozol. Hagyok rá időt."

rendi vagy...

ez a népszavazás a Kormányra nézve sem hordoz semmi kötelező elemet, pedig ők írták ki. akkor miért épp az EU-nak kellene figyelembe venni?

2016. szept. 13. 11:57
 19/27 Tábornok úr válasza:
61%

Ennek a népszavazásnak semmi értelme. Sem magyar, sem uniós jogi kötelezettséggel nem jár az eredménye, és az sem, ha eredménytelen.

Egyébként a szavazás, a szavazás érvénytelensége és a szavazástól való távolmaradás is a vélemény kifejezésének eszköze. Aki mást mond, az propagandát tol.

2016. szept. 13. 13:41
 20/27 anonim ***** válasza:

kor miért épp az EU-nak kellene figyelembe venni?"

Most muszáj?

Mit nem lehet azon felfogni,hogy mindenki tudja, hogy nincs jogilag eredménye, viszont egy demonstráció szerűség? Ez a hozzáállás kb akkora gyökérség, mint azt mondani, hogy minek menjünk ki tüntetni, nincs sehol leírva, hogy akkor valami változik.

Mégis vannak esetek, amikor a tüntetés hatására változott meg a kormány magatartása. Lásd internetadó.

Most nem tüntetni kell, hanem szavazni. Ezzel demonstrálunk.

AAz EU meg még erre se képes, hogy figyelembe vegye. Akkor hol van a nagy demokrácia?

2016. szept. 13. 14:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!