Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Be lehet-e perelni Gyurcsány...

Be lehet-e perelni Gyurcsány Ferencet?

Figyelt kérdés

Tudomásom szerint minden politikusnak le kell tenni a hivatali esküt, hogy a haza szolgálatában áll és mindent Magyarországért tesz stb...

De szerintem az öszödi beszéd megfelel egy beismerő vallomásnak, hogy ezt nem tette meg, sőt elég sok bűncselekmény miatt is behívták a bíróságra tanúként (pl: Zuschlag-ügy).

Úgy gondolom minden jobboldali pártnak össze kéne fogni, hogy végre Magyarország bosszúja elérje Ferit és rács mögé kerüljön. Egy normális országban már kivégezték, vagy eltüntették volna.

Örülnék hogyha összeszednénk néhány ügyet Ferivel kapcsolatban, és hogy milyen procedúra kellene ahhoz hogy végre oda kerüljön ahová való.

2010. ápr. 22. 17:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
már nem egyszer beperelték... elévül, vagy mentelmi jog ennyi
2010. ápr. 22. 20:34
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem lehet beperelni, mentelmi joga van. Ha a fidesznek nem lesz 2/3-a, akkor az mszp-jobbik blokk simán meg fogja védeni a mentelmi jogát.
2010. ápr. 22. 21:04
 13/14 anonim ***** válasza:

Nem lehet beperelni, mentelmi joga van. Ha a fidesznek nem lesz 2/3-a, akkor az mszp-jobbik blokk simán meg fogja védeni a mentelmi jogát.

jolvan ödönke ülj le 1 es

2010. ápr. 22. 21:20
 14/14 A kérdező kommentje:

Nem azt mondtam hogy én fogom beperelni, csak kíváncsi voltam rá hogy lehetséges-e.

Mindenesetre köszönöm a válaszokat.

2010. ápr. 23. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!