Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Be lehet-e perelni Gyurcsány...

Be lehet-e perelni Gyurcsány Ferencet?

Figyelt kérdés

Tudomásom szerint minden politikusnak le kell tenni a hivatali esküt, hogy a haza szolgálatában áll és mindent Magyarországért tesz stb...

De szerintem az öszödi beszéd megfelel egy beismerő vallomásnak, hogy ezt nem tette meg, sőt elég sok bűncselekmény miatt is behívták a bíróságra tanúként (pl: Zuschlag-ügy).

Úgy gondolom minden jobboldali pártnak össze kéne fogni, hogy végre Magyarország bosszúja elérje Ferit és rács mögé kerüljön. Egy normális országban már kivégezték, vagy eltüntették volna.

Örülnék hogyha összeszednénk néhány ügyet Ferivel kapcsolatban, és hogy milyen procedúra kellene ahhoz hogy végre oda kerüljön ahová való.

2010. ápr. 22. 17:22
1 2
 1/14 anonim válasza:

Nem tudom.

Mindenesetre az az ember rács mögé való.

Én örülnék neki ha odakerülne:)

2010. ápr. 22. 17:24
 2/14 anonim ***** válasza:

ja még védi a köztársasági őrezred

sőt még 1 évig védeni is fogja

2010. ápr. 22. 17:25
 3/14 anonim ***** válasza:

Magyar jogrend!

1, Jogos lenne etikailag, csak nincs jogalap, vagy éppen joghézag van.

2,Bepereled, nyersz, kimondja a bíroság hogy igazad van de nincs büntetési tétel. Az az , szégyelje el magát!

2010. ápr. 22. 17:26
 4/14 anonim válasza:
17%
4 évvel ezelőtt gyurcsány patkányra szavaztál mi?
2010. ápr. 22. 17:27
 5/14 anonim ***** válasza:

Persze, lehet. Szabad országban azt perelsz akit akarsz. Csak nem biztos hogy érdemes.

Ha nem tudod bizonyítani az igazad, sokba fog kerülni.

Ha valakit beperelsz, az polgárjogi eljárás, az alapján nem csuknak le senkit. Amit maximum elérhetsz (elvileg) az a kártérítés.

Letöltendő szabadságvesztésre csak büntető perben ítélnek. Itt az ügyész perel. Ahhoz viszont bűncselekmény kell. Bármennyire nem szép dolog, az esküszegés és a hazugság nem az, nincs benne a büntetőtörvénykönyvben.

Olvasgasd csak szorgalmasan a BTK-t és ha találsz ráillő paragrafust, próbálkozhatsz a feljelentéssel.

[link]

2010. ápr. 22. 17:37
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Én már többször indítványoztam hogy akasszák fel de mindig törölték a kérdésem.
2010. ápr. 22. 17:49
 7/14 anonim ***** válasza:

17:37 nem nehéz találni.

Hűtlen kezelés, többrendbeli több személy sérelmére elkövetett súlyos testisértésre való felbújtás. Én 20évre simán le tudnám csukni.

2010. ápr. 22. 17:52
 8/14 anonim ***** válasza:
Nem vagyok MSZP-s, nem vagyok bal oldali De! Jó lenne ha azt az öszödi beszédet VÉGIG hallgatnád, és nem csak a Fidesz megrendelésére a sajtó által megvágott részletet.
2010. ápr. 22. 18:01
 9/14 anonim ***** válasza:

@17:52

Nosza akkor tessék befáradni a rendőrségre és feljelentést tenni. A többi az ügyész és a rendőrség dolga.

2010. ápr. 22. 18:06
 10/14 anonim ***** válasza:
Hol élsz ember?! Itt minden a hatalom zsebében van.
2010. ápr. 22. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!