Van értelme az október 2-án tartandó kvótaszavazásnak?
Hosszú távon jó ez valamire vagy csak véleményt nyilváníthatunk aminek nem lesz sok hatása a jövőre nézve?
Az EU tudomásul veszi a szavazás eredményét és ez befolyásolja is a döntésekben vagy semmit nem fog meghatározni és megy minden tovább?
Elképzelhető,hogy az Eu majd bekeményít a jövőben emiatt és a magyar kormány fog majd engedni?
1,Brüsszel megkérdezte már a menekülteket/migránsokat,hogy szeretnének-e Bulgáriában lakni?
2,Tényleg úgy gondolják,hogy ott is fognak maradni ahova küldik őket ? Nyitott határok vannak?
.
"Ezért nem fogtok ti egy jó darabig hatalomra kerülni."
Ki az a "ti"?
"Mert VALÓBAN úgy gondoljátok, hogy a népnek nincs beleszólása abba, hogy mi történik vele.
Majd az okosok Brüsszelben eldöntik, hogy kinek mi a jó, és aki nem béget egyetértően az ugye nem jó européer, sőt, mindjárt nácifasiszta szörnyeteg."
Nem, én ilyet nem mondtam, ez a TE agyszüleményed, amit az én véleményemként akarsz beállítani.
"Meghívni és beengedni boldog-boldogtalant milliószámra, aztán kimazsolázni őket, a többit meg elküldeni..."
Sajnos ez csak a te fantaziadban letezik.
6,Visszakapják a pénzüket?
A határon túliak ezt kapják?
Mondjuk még mindig nem értem,hogy fogj Brüsszel elérni,hogy abban az országban maradjanak ahova küldik őket.
Már hogyne lenne értelme?! TErmészetesen!
Szerintem ez az ötlet tökéletes! Komolyan mondom!
Azért jó, h legalább engednek véleményt nyilvánítani
(Sok országban pl. nem engednék)
De rakhatták volna előrébb is
(időpontilag)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!