Most olvastam hogy jönnek majd a Fidesztől propagandisták akik azért kampányolnak házról-házra hogy menjenek el az emberek okt.2-án szavazni, mit lehet ellenük tenni?
Figyelt kérdés
Elkérhetem a nevét és címét? Csinálhatok róla videót? Feljelenthetem ha túl rányomulósan akar meggyőzni?2016. szept. 8. 17:40
11/15 anonim válasza:
az én pártszimpátiámat már megvették jó régen :)
több SZDSZ több hűtőmágnes
12/15 anonim válasza:
Nemérdekel engem ez a szavazás. Ennyi.
13/15 anonim válasza:
Rájuk ordítod, hogy Allahu akbar! Ha ez a migrik csak fele olyan félelmetesek mint ahogy a fideszesek rettegnek tőlük, akkor kifutnak még az utcából is.
14/15 anonim válasza:
Minek akarod őket feljelenteni? Sajnáld őket, elvégre ennél mélyebbre már nehezen süllyedhetnének, de úgy tűnik, van a pénz, amiért vállalják. Baszarintsd rájuk az ajtót, vagy eleve ne is nyisd ki. Senkit nem vagy köteles végighallgatni.
15/15 anonim válasza:
" Minek akarod őket feljelenteni?"
megszokta a szocializmusban, hogy az ellenvéleményt így szokás kezelni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!