Most olvastam hogy jönnek majd a Fidesztől propagandisták akik azért kampányolnak házról-házra hogy menjenek el az emberek okt.2-án szavazni, mit lehet ellenük tenni?
Ők kapnak pénzt a kampényolásért, te is kérj pénzt a meghallgatásukért.
Ha nincs lóvé, akkor meg ajtó becsuk.
"Mit pánikolsz ilyenen? Becsönget max aztan mondod h nem erdekel"
Nem ilyen egyszerű ez. Közben frissítik a Kubatov listát, aztán milyen a Fideszes? Nincs több munka ha vállalkozó vagy, rugnak ki a munkahelyről ha alkalmazott vagy, van rá példa elég. Sajnos ilyenek a Fideszes emberek.
A ’14-es választások előtt is jöttek. Faluban lakunk. Négyen voltak, egy beszélt, hárman egy-egy nagyobb méretű naplószerűségbe jelölgettek, irkáltak, fel-fel nézve, a házat, udvart lesve. Mit mondhattam? Persze elmegyek és természetesen rájuk szavazok. Amúgy sem, de márcsak azért sem, mert a golyóstoll, amit kaptam egy pillanatig sem írt. És nem cserélhető betétje volt. Baráti jelölést kaphattam, mert a szavazás napján dél körül hívtak a mobilomon – ami nem szerepel telefonkönyvben -, hogy ne felejtsek el szavazni. Mondtam, hogy kétszer nem tudok, már voltam. Nagyon köszönték. Voltam, mert a szavazóköri listát megnézhetik, csak éppen nem rájuk szavaztam. Remélem, ezt nem tudták kideríteni.
Ha jönnek, kipróbálom a tollat. Mégegyszer nem fogadok el selejtet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!