Miért van az hogy Magyarországon és Kelet-Európában a legmagasabb az idegengyűlölet és menekültellenesség, pedig nincsenek itt menekültek, ezzel szemben nyugaton sok a menekült és a bevándorló mégsem ilyen nagymértékű a gyűlölet?
"Tudod milyen mikor a városod sétáló utcájában vagy vasút állomásán nem tudsz sétálni mert mindenhol fetrengenek, szemét halmaz, plusz szar kupacok?"
Budapesten élek te nagyon hülye. Láttam mikor itt voltak. Semmiféle segítséget nem kaptak az államtól csak civilek segítettek. Még arra sem voltak képesek hogy néhány szemeteskonténert kitegyenek, persze ez is szándékos volt hogy a hozzád hasonlók azt mondhassák szemetelnek a menekültek.
"Ez nem rasszizmus, elmondtam azt is ha valaki tanulni vagy dolgozni jön azzal semmi bajom."
De bizony rasszista vagy. Honnan tudod hogy nem akarnak dolgozni, tanulni. Ahonnan jöttek ott is dolgoztak vagy tudják hogy úgy lehet megélni mindenhol de te ezt nem vagy képes felfogni.
"Innen tudom, hogy ezek döntő többsége nem akar dolgozni"
Korábbi válaszodban még engem vádoltál azzal hogy általánosítok :) most meg szerinted az összes menekült nem akar dolgozni mert láttál egy felvételt amin egyikük nem ette meg a konzervet ami valószínű disznót tartalmazott. Idióta.
"tegnap 18:32 válaszomra persze nem reagál a kérdező."
Az 56-os magyarok sem álltak meg Ausztriában. Sokan mentek tovább, egészen az USA-ig vagy Ausztráliába. Ha megnézed ők is a gazdagabb országokat választották. Egyikük sem ment például Törökországba, de most azt vágod a menekültekhez hogy miért nem maradnak ott. Amit állítasz durván kettős mérce. Ennyit ér a hozzászólásod.
"D a menekült azt eszi amit kap a csőcselék bevándorló sír csak, mert INGYEN nem azt a húst kapja amit előír a vallása"
Te tényleg ennyire hülye vagy? Ha kutyahúst tennének eléd megennéd? Téged cirkuszban kéne mutogatni. Ennyi ésszel csoda hogy le tudod írni a hülyeségeidet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!