Mi kerülhetett 50millióba az új '56-os dalon, ha a szerző és az előadók nem kértek honoráriumot és a stúdióért, technikáért sem kellett fizetni?
Figyelt kérdés
2016. szept. 6. 19:55
11/13 A kérdező kommentje:
#9:Én nem ezt olvastam,de mivel fogalmam sincs már,hogy melyik hírportálon írták,én ezt is elfogadom.De mennyi lehet egy dal felvételénél a technikusok fizetsége?Mert azt azért nem hiszem,hogy ötven,vagy akár csak pártízmillió forint is lehet.
2016. szept. 6. 21:31
12/13 anonim válasza:
"De mennyi lehet egy dal felvételénél a technikusok fizetsége?Mert azt azért nem hiszem,hogy ötven,vagy akár csak pártízmillió forint is lehet."
Mészáros Lőrinc országában kérdezed ezt ugye tudod? Simán kaphat egy hangtechnikus is félmillás órabért, csak legyen Orbán, de legalábbis valamelyik fideszes fejes haverja.
13/13 anonim válasza:
Mély zsebek meg vastag bőr miatt kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!