Mi kerülhetett 50millióba az új '56-os dalon, ha a szerző és az előadók nem kértek honoráriumot és a stúdióért, technikáért sem kellett fizetni?
Figyelt kérdés
2016. szept. 6. 19:55
1/13 partizana válasza:
Valami mutyi nevű dolog van a háttérben
3/13 anonim válasza:
Valami bűzlik a dallal kapcsolatban, bár még ha a refrén is az, hogy Magyarország halszagú, akkor mit várjunk?
4/13 anonim válasza:
A pénzlopás került ennyibe. Ez újság? És természetesen ezt is megússzák, mint minden mást.
A dal meg egy fos.
5/13 anonim válasza:
"és a stúdióért, technikáért sem kellett fizetni?"
de, kellett és ha odafigyeltél, desmond child pont erről pofázott
6/13 A kérdező kommentje:
#5:Mikor "pofázott" erről.Én neten is,újságban is,csak annyit olvastam,hogy az MTVA 22-es,bontásra váró stúdiójában vették fel a dalt és a technikát,technikusokat,a közmédia ingyen biztosította.
2016. szept. 6. 21:11
7/13 A kérdező kommentje:
Mellesleg,az 50millió forintot még ez sem magyarázná.
2016. szept. 6. 21:12
8/13 anonim válasza:
50millió az a legkisebb összeg amiért egy fideszes lehajol. Ez az összeg nem jelent mást.
9/13 anonim válasza:
" MTVA 22-es,bontásra váró stúdiójában vették fel a dalt és a technikát,technikusokat,a közmédia ingyen biztosította."
én úgy tudom csak desmond child dolgozott ingyen, a technikusok nem
10/13 anonim válasza:
Az volt az alkotmányos költség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!