Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Bajnai Gordon megmentette az...

Bajnai Gordon megmentette az országot?

Figyelt kérdés
Sokak szerint a Gyurcsány elkúrás után ő mentette meg. Én ezt erősen kétlem.
2010. ápr. 21. 22:07
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
5%
Ért hozzá, lehet. Csak azt nem értem hogy a libatenyésztőkkel miért tette ,,azt" még régen. Meg úgy semmit sem ami a politikával kapcsolatos :)
2010. ápr. 21. 22:27
 12/24 anonim ***** válasza:
41%

mondok valamit.

ha a gyereketeket szarrá verem, levágom a kezeit, kiszúrom a szemeit, utána bekötöm a sebeit, hogy ne haljon meg.

akkor én megmentettem és jó vagyok?

2010. ápr. 21. 22:33
 13/24 anonim ***** válasza:
60%

Bajnai nem = Bruce Willis

Legfeljebb Bajnai Wallis

2010. ápr. 21. 22:33
 14/24 anonim ***** válasza:
30%
Görögök elég szr példa,mert ők azért az Olimpiát is nyögik.
2010. ápr. 21. 22:34
 15/24 A kérdező kommentje:
73as nem maradéktalanul. :)
2010. ápr. 21. 22:37
 16/24 anonim ***** válasza:
48%

Bajnai egy jópofa gyilkos!

Biztos nem hülye, csak hát azt csinálta amit mondtak neki. Ithon a Fidesz fingatta ki, kin meg az IMF, de szerintem a nagy neoliberalizmusa amúgy sem hozott volna semmi jót.

Most meg itt van ST Orbán, és vele is ez a helyzet, csak még a Fideszesek túl álmosak.

Az ország meg teli van hófehér naiv kis aranyosan bégető pamut gombócokkal, akik nem képesek megérteni az alapvető problémát.

Amíg itt azok irányítanak, akiket a külső hatalmak pénzszagú fuvallata bigyesztett a pozíciójába, addig igazi változás nem lesz. Mert úgy dőlnek ahogy a az aranyló búza, amikor rájuk szólnak.

2010. ápr. 21. 22:47
 17/24 anonim ***** válasza:
80%
Igen is meg nem is. Nem hiszem, hogy ennek most fogjuk érezni az eredményét. Nem tudom, mit csinált korábban (nem nézek híradót, és ne is kezdje senki magyarázni, nem érdekel), én csak azt látom, hogy próbált olyan intézkedéseket hozni, amik egy részét ilyen helyzetben valószínűleg én is meghoztam volna (a sikkasztások, meg bizonyos területek értelmetlen dolgait most nem veszem figyelembe, ugyanis azok megoldásához több kell, csak a válság, ami szinte minden országot érintett).
2010. ápr. 21. 22:56
 18/24 anonim ***** válasza:
77%
Há' Gyurcsánytól megmentette az országot ez tény... :D
2010. ápr. 21. 22:57
 19/24 anonim ***** válasza:
71%
igen
2010. ápr. 21. 23:19
 20/24 anonim ***** válasza:
12%

tapsoljuk meg Bajnai bajnokot

éljen bajnai éljenek a libák!

2010. ápr. 22. 00:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!