Bajnai Gordon megmentette az országot?
Figyelt kérdés
Sokak szerint a Gyurcsány elkúrás után ő mentette meg. Én ezt erősen kétlem.2010. ápr. 21. 22:07
1/24 anonim válasza:
Majd 20 év múlva lesz ez egyértelmű, most erről felesleges vitatkozni.
2/24 A kérdező kommentje:
hümm..
2010. ápr. 21. 22:14
3/24 anonim válasza:
Szerintem meg Gyurcsány bevallotta 100 évre visszamenőleg azt, hogy mindenki elkúrta! És ez azóta is jól megy!
4/24 anonim válasza:
Észerű lépésekkel stabilizálta a költségvetést amit külföldön is elismertek, egy világvállság alatt sokat számít hogy a külföldi befektetők biztosnak találjanak egy országot.
Tudom a jobbikosoknak ez nem tetszik de Bajnai intézkedéseinek és a külföldi tökének köszönhetjük hogy nem vagyuk olyan helyzetben mint Görögország.
5/24 anonim válasza:
Bajnai a legjobbat és a legjobban csinálta amit meg lehetett tenni. Ezt lehet tagadni de ez tény.
6/24 anonim válasza:
Megmentette,mint a Hajdú-Bétes libatenyésztőket:Ő mindent megtett érdekükben,amit lehetett-mondta.A libások tönkrementek,ő meg milliárdos lett.Korrekt ,morálisan helyénvaló dolog.Az ilyeneket jobb helyeken kinyírják.
7/24 anonim válasza:
Na meg persze megmentette IMF-hitelből.Idén már az éves költségvetés 81%-át elköltöttük.Nagyobb megmentő,mint Bruce Willisa Die Hardban
8/24 anonim válasza:
Most nem a libásgazás ügyről van szó, hanem az ország megmentéséről.
9/24 A kérdező kommentje:
Arról, de konkrétan le tudná írni valaki mit tett amitől Nobel béke díjat és kiváló úttörő jelvényt kaphat?
2010. ápr. 21. 22:25
10/24 anonim válasza:
A lehető legjobbat tette....Aki nem így gondolja kukkoljon át görögbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!