Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak szerintem lenne pont az...

Csak szerintem lenne pont az a szerencsés, ha mi kapnánk a 2024-es olimpia rendezésének a jogát?

Figyelt kérdés
Legalább gyorsan összeomlana az ország a korrupciótól és nem rohadna évtizedekig. Hamarabb tudnánk új lappal kezdeni.
2016. szept. 4. 09:31
1 2
 11/17 A legböszmébb Feri ***** válasza:
0%
Te 444!!-et olvasol?! Attól csak még jobban elhülyülsz!
2016. szept. 4. 10:39
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom,hogy csak szerinted-e,de szerintem nem.Én,ha egy mód van rá,"kihagynám" az ország lassú és gyors összeomlását is.
2016. szept. 4. 18:28
 13/17 anonim ***** válasza:
Figyeljetek: Az olimpia rendezése jól jönne az országnak csak nem úgy ha a fidesz kormányoz. Mivel a legtöbb olimpia ezért veszteséges a sok korrupció miatt. Tehát ha megkapnánk a rendezési jogot, tudni fogjuk hogy kire NEM SZABAD majd szavazni 2018-ban.
2016. szept. 5. 19:15
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
#13:Eme egy kritérium(ne legyen korrupt) alapján,én nem tudok olyan pártot,akire nyugodtan lehetne szavazni.Olyanok persze vannak,amelyek még nem kormányoztak,de ez elég gyengécske érv ahhoz,hogy rájuk kellene szavazni.'90-ben ez volt a Fidesz melletti fő érv is.Mármint az,hogy "ők még bűntelenek".Hát,most már nem azok.
2016. szept. 5. 19:44
 15/17 anonim ***** válasza:
Nincs olyan párt?? Szerinted pl a jobbik hogyan kormányozná az országot? Nem tudni, mert még nem kormányoztak, de azé nem lenne jó ha őket választanák meg. A jobbik jelenleg úgy áll hozzá az olimpiához hogy igen, rendezzük meg de ne úgy hogy a legkorruptabb párt kormányoz jelenleg.
2016. szept. 6. 16:21
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
#15:Épp ezért írtam azt,hogy nincs olyan párt,akire "nyugodtan" lehetne szavazni.Az gyange érv,hogy még nem kormányoztak és egyáltalán nem garancia semmire.Még arra sem,hogy kevésbé lennének korruptak.
2016. szept. 6. 18:15
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Bár a jelenlegieket,kétségtelenül nehéz überelni.
2016. szept. 6. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!