Újmarxista, radikális gondolatok miért népszerűek a baloldalon, miközben a kommunista jelzőre vérigsértődnek?
Figyelt kérdés
2016. szept. 3. 14:08
11/15 anonim válasza:
Folyt.
Amúgy én még nem is hallottam az általad említett szervezetekről, szóval nem tudom honnan jön, h "népszerűek" lennének.
12/15 anonim válasza:
11#
És mi tart vissza attól, hogy rájuk keress? Blokkolva van a Google a hálózatodon vagy mi?
13/15 anonim válasza:
ma 21:23
"lóf***sz"
Trágárságot hanyagold!
A gyakori szabályzata ezt tiltja!
14/15 anonim válasza:
"És mi tart vissza attól, hogy rájuk keress?"
Az, h nem érdekel annyira, h időt töltsek vele.
15/15 anonim válasza:
8: Mit lehet szeretni magyargyűlölő, keresztényellenes, polkorrekt, feminista gazembereken? Az újmarxista olyan, mint az újnáci, a legalja. 40 év kommunizmus nem volt elég? Nem kérünk a messianisztikus manhattani okoskodásaikból. Az USA-ban csak szájba verés járna érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!