Miért van az, hogy a magyarok csak panaszkodnak, de a Fidesz népszerűsége továbbra is csorbítatlan?
Torony magasan vezet még mindig a Fidesz a felmérések alapján, nagyon magasan elhúz a második helyezett Jobbik-tól. A kormányváltás matematikai valószínűsége 0%. Tehát ez azt jelenti, hogy a többség igenis elégedett a kormánnyal, hiszen újból rá fog szavazni.
Akkor miért van ennyi panaszkodó? Panaszkodik a magyar, de közben arra szavaz akiket szid? Miféle viccország ez? :D
Állj!
Már legutóbb is az emberek alig 60%-a szavazott, mostanra kevesebb mint 55% akar elmenni szavazni.
Ezeknek már legutóbb is csak a 60%-a szavazott a Fideszre, mostanra már csak 50% akar rájuk szavazni. Ez összesen az emberek 30%-a. Nem 2/3.
Persze ez nem mentség, a Fidesz sem jó, de más párt sincsen.
Én sajnos legutóbb is a "nem szavazók" erősítettem és ha nem jön valami értelmes párt ( vagy viccpárt mint az MKKP ), akkor valószínűleg nem is fogok szavazni :/
"akkor valószínűleg nem is fogok szavazni"
Az a baj, hogy de igen, fogsz. Aki otthon marad az mindig a mobilis szavazótábor választását erősíti a nem szavazásával. Jelenleg ez a Fidesz. Ezt a Fidesz tudja is, nem egy próbálkozása volt, köztük ami sikerült is, arra, hogy az otthon maradó nem Fideszes szavazók továbbra is pontosan így maradjanak távol a szavazástól.
Nem olvastam a kommenteket, de az a véleményem:
1. A magyarok mindig és mindenkor mindenre csak panaszkodnak.
2. Nem népszerű a Fidesz, csak gyakorlatilag nincs más életképes párt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!