Mit szólnátok az alábbi anti-kapitalista technológiai irányelvek bevezetéséhez?
-Technikai eszközöket csakis állami cégek forgalmazhatnak, illetve kisiparos műhelyek amik maximum 50 embert foglalkoztathatnak, bizonyos profit feletti bevételt nem kereshetnek és tilos multivállalattá válniuk.
-Minden eszköznek robosztusnak és a közember által szerelhetőnek kell lennie. Autókban egyetlen komputeres alkatrész sem lehet, elektronikus eszközökben nyomtatott áramkörök helyett különálló, házilag cserélhető alkatrészeket, tranzisztorokat, reléket, ellenállásokat, kondenzátorokat kell tartalmaznia.
-A gépek annyira egyszerű felépítésűek legyenek, hogy aki elolvas egy Szovjetunióban kiadott középiskolásoknak és villanyszerelőknek szóló szakkönyvet az MINDENT javítani tudjon rajtuk
'Az antikapitalizmussal nincs semmi gond, sőt még jó is!'
???
'Ja és a jövőben már gondolati úton is lehet pénzt utalni :$'
Na mesélj csak....
- Állam, kisiparos sokkal drágábban termel, mint a multik, szinte senki sem venné a hazai termékeket, hanem helyette a külföldi cuccokat. EU-s tagságunk miatt a külföldi áruk itteni jelenlétét nem lehetne tiltani. Ráadásul komolyabb termékek előállítása komoly kutatást, fejlesztést igényel, amire sem az államunk, sem a kisipar nem alkalmas.
-Minél integráltabb egy áramkör, annál kisebb súlyú és kevesebbet fogyaszt. Senkinek sem kellene pl. tégla vastagságú és súlyú mobiltelefon ma.
- Ilyen tabletet, LED tévét nem fogsz tudni gyártani. Senkinek sem kell már Trabant meg Szokol rádió...
Hát na, a jövőben már annyira fejlett lesz a bankrendszer hogy ki se kell nyitni a zsebeid, magától lopódik belőle a pénz :D ha idővel minden fejlődik (ideértve az állambácsi által elkövetett sikkasztást is) akkor még akár a gondolati úton való pénzküldés/pénzlopás is megvalósulhat:)
Nekem ám nincs bajom azzal ha egy baráti társaság Wartburgot szerelget az udvaron, amiből bömböl a zene, és közben pálinkáznak. Csak legyenek azok a lebegős platformok én már azzal is megelégszem :)
Lehet, hogy aki az USA-ban a felső 1%-hoz tartozik annak nincs baja a kapitalizmussal, de ha egy átlag ember szemszögéből nézzük, akkor rájövünk, hogy a kapitalizmus nem a természetes versenyszellemre épül, hanem a mohóságra és a kapzsiságra.
Ugyanolyan romlott eszme mint a kommunizmus.
Ajánlom tanulmányozásra Silvio Gesell munkásságát.
'Nekem ám nincs bajom azzal ha egy baráti társaság Wartburgot szerelget az udvaron, amiből bömböl a zene, és közben pálinkáznak.'
Szerelje, de ne egész nap az orrom előtt :)
Egyébként milyen zene bömbölne? Mer' ugyebár nem mindegy az sem. Mennyire erős a pálinka?
Szegény hazánkból lassan Wartburg-szervizt kreáltok :D
Hát, ha én szerelgetném a Wartburgot akkor valami jó kis Heavy Troopers, Siege Tank vagy VNV Nation bömbölne belőle. Esetleg Tristánia :))) SP-t meg Justin Biebert pedig betiltanám.
A pálinka az jó erős lenne, kommerszbarack vagy háziszilva. Az alapanyag errefelé nem okozna gondot, mindkettőből akad bőven oszt ott rohad meg a fa alatt, akkor már inkább csináljanak belőle pálinkát amit lehet Wartburg-javítás közben iszogatni. Ilyen pálinkából készíti Zsole haverom a híres-neves méregerős koktélját is, a "Battleship-class firebombz"-t. Elég találó név :$$$
'Hát, ha én szerelgetném a Wartburgot akkor valami jó kis Heavy Troopers, Siege Tank vagy VNV Nation bömbölne belőle. Esetleg Tristánia :)))'
Az már más. Ha éjjel-nappal Lagzi Lajcsit nyomnád full hangerővel, az nálam komoly agykárosodást idézne elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!