Mi a véleményetek erről a videóról, kedves rendőr ellenesek?
"ha nem tetszik hogy rád lőnek gumilövedékkel vagy könnygázzal akkor nem kell menni tüntetgetni."
Már bocs de a fejmagasságban használt gumi már nem sokkal tesz kevesebb kárt mint az acél..
"ha nem tetszik hogy rád lőnek gumilövedékkel vagy könnygázzal akkor nem kell menni tüntetgetni."
Akinek meg nem tetszik ha elverik ne menjen rendőrnek.
Nem tudom, de ha mondjuk rendőrökre utcaköveket dobnak, mint a videó elején látható, én simán engedélyezném a rendőröknek, hogy visszalőjenek éles lőszerrel.
Azért álljunk már meg, persze a rendőrnek nincsenek jogai (nem lőhet fejmagasságban stb., nehogy szegény tüntető megsérüljön), de a rendőrökre simán dobálhatnak molotov koktélt vagy utcaköveket.
Kíváncsi lettem volna mit szólnak a tüntetők (elnézést csőcselék) ha rájuk dobnak egy molotov-ot vagy egy utcakövet.
Arra is kíváncsi lennék, hogy egy esetleges csendőrség hogyan lépne fel egy ilyen jellegű tüntetésen. Van egy olyan érzésem, hogy ennél jóval keményebben.
Igen.Utána a birkák meg tapsolnának,hogy jaj de jó,komoly rendőrségünk van.
Az,hogy a cigányhordák büntetlenül garázdálkodhatnak,nem számít.Elvileg az lenne a rendőrség dolga,hogy MEGVÉDJE a népet a férgektől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!