Miért divat manapság Soros Györgyöt szapulni?
Baloldali honlapokat pénzel, és ebben sokan összeesküvést látnak.
Előbbit sosem tagadták. Az utóbbi miatt figurázzák kibaz elmélet hívőit.
"Mindig kell egy bűnbak. "
fidesz, határon túli magyarok, keresztények, jobboldaliak :)
# 13/13 Időpont ma 18:30
Mondja az, akinek bálványa annyival nyert, hogy "emútnyócév", és 0/24 libsizik meg balosozik. :-D A szemedben ott van egy icipici mestergerenda, nem kéne már észrevenni?
# 15/15 Időpont ma 18:54
Honnan tudod, hogy nem azon a néven vagyok regisztrálva? Mellesleg köztünk még mindig az a különbség, hogy te szentül meg vagy győződve, hogy a bálványod az isten, és szent és sérthetetlen, én meg tudom, hogy az összes eddigi kormányunk lámpavasra való. És nem áltatom magam ilyen baromságokkal, hogy "jajj, de hát ezek a nemzetért lopnak!"
# 17/18 Időpont ma 19:18
Még jó, hogy 1848-ban meg 1956-ban nem így gondolkodtak...
Csodálkozol, hogy ilyen benyögések után Észak-Koreát kívánnak neked az emberek?
Mert a kormánynak kellett egy ellenségkép, hogy ne foglalkozzanak a korrupciós ügyekkel és a lopásokkal.
Soros erre a célja tökéletesen megfelel:
- Amerikai
- Gazdag
- Zsidó
- Liberális
Azt viszont sokan már nem tudják hogy régen ki fizette Viktorka és oligarcha társai tanulmányait...
# 18/18 Időpont tegnapelőtt 22:07
És? A kérdés nem is az volt, hogy milyen ember sorosgyuri, mert arról neked meg nekem sincs fingom se.
De ettől még egy kreált ellenségkép, csak azért, hogy a nép ne azzal foglalkozzon, hogy lopják a pénzét.
Tisztelt 58 százalékos!
Az egy dolog, hogy Soros sem becsületes ember, viszont azt el kell ismerned, hogy csak azóta utálják az emberek, miután Orbán azt mondta, hogy utálni kell.
Rengeteg Orbán-rajongó, pl. azt sem tudja, hogy a nagy vezérük Soros pénzén tanult, meg azt sem, hogy 6 évvel ezelőtt fogadta a Parlamentben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!