Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek Magyarországon...

Szerintetek Magyarországon meddig lesz ilyen alacsony bérezés?

Figyelt kérdés
Én úgy látom hogy itthon nagyon nehéz a helyzet gondolok itt a fizikai munkásokra...én elfogadom hogy az ember tanuljon képezze magát hogy ne gyárba dolgozzon abnormálisan bérért,de ugyanakkor ki kell mondani azt is hogy kellenek a gyári kétkezi munkások hiszen Nélkülük nem lenne termelés,nem lenne élelmiszer és innivaló a boltokban! Szerintem ők is ugyanolyan fontosak az életben! És azt gondolom hogy nagyon alacsony a bérezés ezekért a munkákért...azt gondolom hogy ezt sokáig nem lehet igy csinálni hiszen folyamatosan mennek ki külföldre a fiatalok mert ott kevesebb az adó magasabb a bér azaz jobb a megélhetés! Tehát előbb utóbb szerintem nővelni kell a bért itthon mert akkor nem marad munkaerő és akkor nem lesz termelés! Ti mit gondoltok mikor fog eljönni az idő mire a kormány belátja hogy ez már a nyomornak a nyomorja ami otthon megy hosszú hosszú ideje? Várom a véleményeket!

2016. aug. 27. 15:33
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

"Ennek az állításnak egyik fele sem igaz."

de igen,teljesen igaz, ha az EU-t nézzük, mindenképp

ha pedig az átlagfizetés alacsonyabb ugyan, de az árak is jóval, az nem ér

"Ha hozzávesszük, hogy nem csak Európa létezik (tudod, vannak szegényebb részek, többnyire afrikai-ázsiai vagy dél-amerikai régiókban) máris kiderül, hogy a mi szerénynek tartott átlagfizetésünk bőven veri a világátlagot és hipphopp máris gazdagnak tűnünk."

jaj annyira imádom ezt a sorozatgyilkosok érvelését..."jajajajjj bíró bácsi kérem én olyan jó fiú vagyok, csak húsz embert öltem meg, nédda, az a másik százötvenet ölt le, tessék engem elengedni..."

egy magyar nincstelen nyilván sokkal jobban érzi magát attól, hogy Afrikában, Ázsiában is vannak szegények...mennyivel jobban is jár, hogy ő Magyarországon nincstelen, mert Ázsiában sokkal rosszabb nincstelennek lenni ugye...

LOL, ezt ugye nem gondolod komolyan...

2019. aug. 14. 14:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!