Miért baj az, ha a Fidesz lop?
Na és aztán? Az MSZP is lopott! Mindenki lop!
Ez már csak így működik.
Igazából a Fidesz nem is lop és nem is korrupt, csak nemzeti tőkés réteget teremt!
Hát nem értitek, hogy minden értünk történik!? Ez így helyes és így van jól!
Ugye kérdező, te most csak provokálsz??? Mert ENNYIRE hülye (na jó, naiv) azért nem lehetsz...
Nem érdekel, hogy MIT akarnak megteremteni, de azt teremtsék meg BECSÜLETES úton.
Én is mondhatnám, hogy csak a családom megélhetését akarom megteremteni, ezért ezentúl lopni fogok.
Az hogy az előző társulat is lopott, nem menti fel ezeket. Ha így van, akkor egymás mellett van a helyük a börtönben. (Én még egy cellába is zárnám őket, aztán megnézzük, melyikük éli túl az éjszakát.)
Egyik kormány se lopjon.
Nem azért kerültek hatalomra, hogy a saját zsebüket tömködjék. (Még akkor se, ha ez a tényleges gyakorlat.)
"Igazából a Fidesz nem is lop és nem is korrupt, csak nemzeti tőkés réteget teremt!
Hát nem értitek, hogy minden értünk történik!? Ez így helyes és így van jól!"
Ez egy troll nyugi.
Ennyire senki nem lehet hülye.
Kérdező, a kommentedben magadra ismersz? Olvasod is amit írsz? Na figyelj, keress fel szakembert, kezeltesd magad, és tárgyaltasd át a szavazati jogodat. Téged hülyének nézhet a Szent vezéred, engem nem.
Persze, persze, mindent értünk tesz, telenyomja a haverjait bankóval, de értünk. Tehát...hűtsd le az agyad...
Rossz a kérdés.
Miért elfogadott hogy egy párt lop? Hiszen ha nem lenne az, egyik sem lopna.
Na itt egy jó cikk, hogy miért kell csínján bánni az ilyen "LOP A FIDESZ" dolgokal:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!