Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok ahhoz, hogy a LMP...

Mit szóltok ahhoz, hogy a LMP nem támogatja a fidesz által javasolt kisebb parlamentet? Mikor ma ezt olvastam kicsit felment a pumpa.

Figyelt kérdés
Nem tudom mit képzelnek magukról. Persze nekik már mind1, hogy kiket, és hány "politikust"tartunk" el a pénzünkből bent vannak.
2010. ápr. 20. 13:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Lehet, ezt nem is mondták, hogy nem.

lásd:

"Nekünk nem vallási kérdés a parlament létszáma, lehet akár >>kisebb<< meg nagyobb is, a rendszer a lényeges"

2010. ápr. 20. 14:38
 12/14 anonim ***** válasza:
Önmagában a létszámcsökkentés csak látványos népszerűségi intézkedés.Meg lehet tenni,de nagyon körültekintően.Hiszen a létszámcsökkentés egyben a választási rendszer megváltoztatását is jelenti...És azt nagyon körültekintően kell,és kérdés,hogy a FIDESZ hogy fogja.Szerintem mindenképp egy vegyes rendszer kell továbbra is,állítólag a FIDESZ is ezt akarja,de ezt is nagyon sokféle variációban lehet,és nagyon nem mindegy,hogy hogyan...És alapvetően azt gondolom,hogy a parlament létszáma mégiscsak egy századrangú kérdés.Sokkal nagyobb problémák vannak az országban,például egészségüggyel,közbiztonsággal,szociális rendszerrel,oktatással,és ezek ráadásul sima többséggel is átalakíthatóak.A kétharmados kérdések ehhez képest jobbára pitiségek.Nem mondom,hogy nem lehet hozzájuk nyúlni,ha jól csinálják,de én inkább szeretnék olyan országban élni,ahol a fent említett dolgok jól működnek,és 386-an verik a f@szukat a parlamentben,mint ahol csak 200-an,de rosszul működnek az említettek...
2010. ápr. 20. 14:56
 13/14 anonim ***** válasza:
Engem az inkább felháborított, hogy a parlamenti küszöböt 5%-ról le akarják vinni 3%-ra :D A parlamenti létszám is megreformálásra szorul, de ne ez legyen az elsőrendű kérdés.
2010. ápr. 20. 14:59
 14/14 anonim ***** válasza:
38%
A "hátunk mögött" már megint folyik az egyezkedés és korán kezdték. Ha szavazhatsz a második fordulóban gondold meg kire adod. Egyébként a parlament a törvény által szentesített maffia, amelyben 386 ember igen jól él, a mi pénzünkön.
2010. ápr. 20. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!