Miért hirdeti a baloldal, hogy ebben az országban értelmesen akarnak beszélni, de a FideSS nem engedi?
ez a komment ihlette, bár szívesen másoltam volna inkább be, sajnos a baloldali megnyilvánulások fennakadtak a trágárságszűrőn
A baloldal politikai szinten szeretne értelmesen beszélni, amit a Fidesz valóban ellehetetlenít. Ennek alátámasztására nézz meg a youtube-on találomra bármilyen parlamenti közvetítést: egy ellenzéki feltesz egy kérdést egy fideszesnek, aki erre elkezd emútnyócévezni, brüsszelezni, mindenről beszél, csak a kérdésre nem válaszol.
Az, h az egyes pártok civil hívei netes fórumokon egymással milyen stílusban beszélnek, a kérdés szempontjából teljesen irreleváns. Érdemi politikai párbeszédet a Parlamentben kell(ene) folytatni.
Válogass kedvedre:
https://www.youtube.com/results?search_query=orsz%C3%A1ggy%C..
A te kérdésed szól arról, h szerinted a baloldal nem tud értelmesen vitatkozni, így innentől kezdve neked kellene alátámasztanod az állításodat. Ahogy fentebb írtam, a link, amit adtál nem arról szól, amiről a kérdésed, hiszen a képen fórumozók megnyilvánulásai vannak, míg a kérdésed a politikai síkon tartott párbeszédre vonatkozik.
Ott a youtube-os link. Mutass egy videót, ahol a Fidesz korrektül válaszol és nem rajtuk akad el a vita.
azért nem válaszok ki én egyet, mert akkor majd az lesz a visszavágás, hogy jóóóóvan ez pontnemolyan
szóval te választ ki egyet ami szerinted olyan
Ez azért van, mert a balliberális pártok szavazói (az LMP-t kivéve) iskolázatlanabbak. Legalább is ezt mondják a statisztikák:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!