Meddig lehet pártelnökként ezt túlélni? Belebukhat egy ujjabb kudarcba?
Figyelt kérdés
Vona Gábor a fidesz váltópártjaként állítja be a jobbikot és ezt tette 2010 ben is. Akkor is kormányzásra készült és erre készül 2018 ban is. 2010 ben nem jött össze úgy néz ki legközelebb se fog.2016. aug. 20. 14:47
1/1 anonim válasza:
Vona Gábor mindig mindent mindenben mindenhol jobban tud mint mások. Az aktuális kormánynál is nyilván. Abba fog belebukni hogy jobbnak tartja magát mindenkinél. Szerintem kicsit egyébként zavaros ami benne van. Nehéz kiismerni igazából. De bukni fog szerintem. Tehát nem tud mást a jobbik a parlamentben se csak "ugatni" fenyegetőzni, követelgetni, kekeckedni, nagyarcoskodni. Tehát ez nagyn látszik. Ezzel nálam nem politikus, a pártja meg nem politikai erő. Mindenkibe meglátja a szálkát is, magukba a gerendát se. Maguk ilyenek meg olyanok mi bezzeg meg amolyanok vagyunk. Mondjuk szerencséje van, kijátszva a szélsőjobboldali kártyákat sokakat lekenyerezett, sok fiatalt pláne. Normális helyen ezekbe belebukik. Kérdés mikor. Ja és itt meg kell védjem a miniszterelnököt, mert tényleg kekec, beszólogatós, fenyegetős stílusuk van a parlamentben is, néha elég neveletlenek is, de állati elegánsan válaszol nekik. Szóval ja, szerintem egyszer elbukik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!