Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Belebukhat e a kormány a...

Belebukhat e a kormány a questor ügybe?

Figyelt kérdés
Egyáltalán van e esély hogy bukik a kormány vagy kihuzza még a következö választásokig?
2015. ápr. 23. 16:17
 1/6 anonim ***** válasza:
47%
miért pont a questor ügybe? ehhez van a kormánynak a legkevesebb köze, szerintem inkább a 800 bevezetett becsődölt hülyeség miatt fog bukni, meg a meggondolatlanság miatt
2015. ápr. 23. 16:27
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha a trafik-stadionmutyiba nem bukott bele, ebbe se fog...
2015. ápr. 23. 16:36
 3/6 anonim ***** válasza:
Na és ha belebukik, alakítanak egy újat! A kormányt az országgyűlési többséget adó párt vagy pártszövetség adja, a kormány lemondhat, de az még nem jelenti az országgyűlés feloszlatását, csak azt, hogy új kormányt kell kinevezni.
2015. ápr. 23. 16:42
 4/6 anonim ***** válasza:
Attól függ, mit jelent a belebukás. A közvélemény-kutatások szerint a Fidesz-KDNP nyerné a most esedékes választásokat. A Quaestor-ügy pedig már korábban kirobbant a kutatások időpontjához képest. Tehát az emberek még nem szeretnék megbuktatni a kormányt. Szóval így a bukás lehetetlen, ha a szavazók többsége mellettük áll.
2015. ápr. 23. 16:47
 5/6 anonim ***** válasza:
innen látszik, hogy az öszödi beszéd után Fidesz provokáció volt, mivel a Fideszről 3 havonta derül ki az öszödi beszédnél sokkal durvább dolog, már lassan nyíltan lopják az országot, csak most nincs mögötte a provokáló erő, aki összefogja az embereket és a kormány párt ellen uszítja, mert ez az erő a Fidesz volt régen.. az emberek meg maguktól nagyon ritkán mozdulnak, csak akkor amikor már nagyon nagyon muszáj, mert már az éhenhalás a tét..
2015. ápr. 23. 16:47
 6/6 anonim ***** válasza:

Én azt nem értem mi ez e belebukik, meg kihúzza a választásokig, meg takaroggggy meg előrehozott választások?

Állandóan ez van, mindegy milyen kormány van éppen. Hogy mongyon lé, meg éj kormány köll, meg a szákértők, meg az izé. Bässza meg az emberek a kormányokat meg szokják választani 4 évre. Ez a szabály. Ha nem tetszik, akkor négy év múlva választanak mást. Ez a demokrácia. Nem az a demokrácia, hogy ha nem tetszik, aki 5-8 ezer ember kimegy a térre táblákkal hőzöngeni, hogy előrehozott választást akarunk. Mindegy ki van kormányon. "Az elmút nyócévben" ugyanígy nevetségesnek tartottam azokat, akik a nyomi kis zászlójukkal álltak a hidegben a Kossuth téren. Meg lettek választva. Ha nem tetszik, a következő választásokon lehet mást választani.

2015. ápr. 23. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!