Miért tetszik nektek a Jobbik?
CSAK értelmes válaszokat kérnék.
Egyáltalán nem értem a jobbikos szavazókat.
A jobbiknak nincsen szakértelme csak eszméi.
Énis nagyon szeretném ha Trianont eltörölnék és rend lenne Magyarországon nem szeretem hogy a NÉHÁNY cigány rajtunk élősködik és nagyon hazaszerető is vagyok.Viszont hiába lázong mindenki nem lehet fejjel nekimenni a falnak...
Nem lehet nekimenni a Szlovákoknak nem lehet nekimenni a cigányoknak és nem szabad fajgyűlőnek lenni mert az csak rosszat hoz maga után.
Más intézkedésekkel is meg lehet oldani a problémákat (Hajrá Fidesz) nem pedig csak olyanokkal amiket a Jobbik kínál.

Egyáltalán nem értem a jobbikos szavazókat.
A jobbiknak nincsen szakértelme csak eszméi.
-ha picit utánanéznél megvannak a szakértők akikkel a programot összeállították.
Énis nagyon szeretném ha Trianont eltörölnék és rend lenne Magyarországon nem szeretem hogy a NÉHÁNY cigány rajtunk élősködik és nagyon hazaszerető is vagyok.Viszont hiába lázong mindenki nem lehet fejjel nekimenni a falnak.
-ezekkel a politikusokkal \húsz év ugyanazok az arcok,felváltva uralkodtak \megvan az eredménye minden van csak rend nincs.Trianon szomorú téma és elsődlegesen a határon túli magyarokért harcol a jobbik és ha biztosítva vannak a jogaik ,utána lehet valami határrevizió vagy kárpotlásért harcolni.nem kell fejjel menni a falnak csak nem kell csöndbe türni mindent.milyen dolog ,hogy M.o köztársasági elnökét nem engedik be egy szomszéd országba a határnál visszazavarják.ki mással mernék megtenni?impotens bólogató politikusaink vannak szégyen!és ha valaki kiáll a magyarok mellett azt meghurcolják lásd Morvai Krisztina.Hogy mit ripacskodik.
Más intézkedésekkel is meg lehet oldani a problémákat (Hajrá Fidesz) nem pedig csak olyanokkal amiket a Jobbik kínál.
pl?a fidesz most megmutathatja de sokat ne várj,hidd el a szokásos dolgok mit a fidesz csinált eddig nem lesz elég.

Az első párt aki végre nyilvánvalóvá tette a nem elvakult tömeg számára, hogy a politikusaink karöltve lopták szét a hazánkat. Ők még nem adták el kilóra a bőrüket, nem úgy mint a többi párt. Szerettem volna ha most ők jönnek sorra nem pedig a fidesz. Vonáék sajnos túlontúl őszinték még ,és ez a nép baja velük. Az emberek szeretik ha kicsit mellébeszélve kicsit füllentősen kicsit nyalizósan adagolják nekik a dumát. Ez kell a Magyarnak sajnos nem a vérvörös valóság! Azért remélem bizonyítani tud majd a Jobbik a népnek pozitív irányban, hogy minél előbb ő is 2/3 os szavazat többséget kapjon!
Kíváncsi vagyok egyébként, hogy a Fidesz eltörli-e a mentelmi jogot...mert ha nem akkor kénytelen leszek azt hinni hogy ők is csak lopni akarják tovább az országot.A titkosítási törvény is aggasztó számomra! Meg úgy egyáltalán mivel kezdi ....?

Ezt a nincs szakértelem! Ezt szeretem.
És annyi mindenkivel beszéltem itt is élőben is a gazdasági problémáinkkal kapcsolatba.
És mindíg oda lyukadtunk ki, és soha nem volt annyira kerek egy pártnak sem a azdaságpolitikálya mint a Jobbiknak.
Bár kivel vitatkom! Ezt veheti felhívásnak az összes tehetségtelen, Fideszes, MSZP s, vagy akát LMPs is!
Várom.

"A jobbiknak nincsen szakértelme csak eszméi. "
akkor néz körül jobban
kérdező az mind szép és jó amit leírtál de pont ebből van elegünk
ezért a jobbik!

Értem és köszönöm a válaszokat...
Remélem a Fidesz végre tudja hajtani azt amit ígért (bár ez lehetetlen) de elég lenne az is ha kíhúznák az országot a szarból...
Természetesen ha nem sikerül vagy hasonlóságot fogok látni a Fidesz és az mszp között akkor 4év múlva én is Jobbikra fogok szavazni.
Viszont lássátok be.
A fidesz megérdemli ezt a 4évet és a 2/3-adot hogy bebizonyítsa hogy sokkal többet tud mint az mszp.
A NÉHÁNY szóért meg bocsi igazatok van.
Úgy akartam írni hogy néhány cigány tisztességes dolgos (több ismerősöm is van).
Ők viszont nem érdemlik meg hogy úgy bánjunk velük mint a többivel bár kétségtelenül igaz hogy nagyon kevesen vannak.
De az a lényeg, hogy vannak.

Láttátok kik vannak az LMP-be? A székházuknál megjelent egy két MDF-es meg olyan emberek támogatják, hogy csak néztemXD
Nem véletlenül került be a parlamentbe. Ebből még baj lesz szerintem.... Hajrá Jobbik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!