Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fidesz miért nem zárja...

A fidesz miért nem zárja börtönbe azokat a balos politikusokat akik hazudoznak a fideszről?

Figyelt kérdés
Van akinek már annyi birságot kellett fizetnie rágalmazásért, mert valótlant állított, hogy már lassan járna egy kis böri! Sok balos össze vissza magyaráz mindent, majd a pártjuk fizeti a pereket -.-
2016. aug. 18. 22:37
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Ott meg a fideszest kéne börtönbe zárni!

De ez nem enyhít azon semmit, hogy valótlant állítani bűncselekmény, becsületsértésnek hívják! És pont a politikusnak kéne szavahihetőségből példát mutatnia! A hazug politikus a hatalmával él vissza, mint amikor a rendőr pénzt fogad el!

2016. aug. 18. 23:03
 12/26 A kérdező kommentje:
Rosszul tudod, vaak elszámolások, sok balos ellen perek vannak, nézz utána! Csak a baloldal úgy állítja be, mintha koncepciós perek lennének, majd később ha börtönbe fognak kerülni a vizsgálat végén az is a fidesz hibája lesz fogadjunk, mert akkor azzal fognak jönni hogy politikai tisztogstás van -.- tehét na Van elszámolás akkor az a baj, ha nem lenne Akkor meg az y baj -.-
2016. aug. 18. 23:08
 13/26 anonim ***** válasza:
96%
Árad belőled az ostobaság,és senki sem fog komolyan venni csak azért,mert néha beírsz egy ilyent: -.-
2016. aug. 18. 23:13
 14/26 anonim ***** válasza:
16%

Én spec. jobbikos vagyok,de te biztos jobban tudod narancs bolsi :)

2016. aug. 18. 23:16
 15/26 A kérdező kommentje:

Mostanában a balosok annyira nem tudnak már mivel érvelni amikor a baloldalt támadják hogy már azt is tagaejákö hoha balosok!

Ja meg már csak a -.-be tudsz belekötni.. fogynaja érvek mi?

2016. aug. 18. 23:24
 16/26 A kérdező kommentje:
Erre én is kíváncsi lennék, hisz egyből ezzel jöttek, hogy " mer a fidesz jobb?" És kifejtettem ré hogy a fideszest is börtönbe kell zárni ha megalapozott az ellene szóló vád és bizonyított, akkor meg megállt a tudomány a balleréknál, jött a személyeskedés.. miért véditek így foggal körömmel a baloldalt??
2016. aug. 18. 23:27
 17/26 anonim ***** válasza:
73%

"Rosszul tudod, vaak elszámolások, sok balos ellen perek vannak, nézz utána!"

Semmit sem értesz,és ez ebből a kommentedből világosan látszik.Az,hogy vannak perek,annak semmi köze az elszámoltatáshoz.

2016. aug. 18. 23:29
 18/26 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem a fideszről és a jobbikról nem lehet olyan negatív dolgot hazudni, ami ne lenne igaz. Legfeljebb még tagadják. :-)
2016. aug. 18. 23:35
 19/26 A kérdező kommentje:

Akkor mégis mit kéne csinálni? Istenem.. -.-

Tudod a kormánynak ugyan úgy be kell tartania a jogot! Feljelentést kell tenni, durvább ügyekben évekig elhúzódó nyomozás van, nézz utána jelenleg is folyik balosok ellen 2010 előtt történt események miatt.. majd a vádakat bizonyítani kell, van Hogy 8-10 év tellik el mire teljesen megalapozott lesz egy vád! Mégis mit kéne tenni? Egyből börtönbe kéne zárni nyomozás meg bizonyítás nélkül? Na az lenne a politikai tisztogatás -.-

2016. aug. 18. 23:35
 20/26 A kérdező kommentje:
53%os persze! Mert ugye a fidesz meg a jobbik maga a sátán! Látszik Azért a baller színvonal rendesen
2016. aug. 18. 23:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!