Olvastad az álltalad pártolt párt programját?
Olvastam,
A Multik komolyabb megadóztatása és kis és középvállalkozói réteg adóinak csökkentése.
Az emberek rezsiköltségeinek csökkentése, és az államadósság újratárgyalása vagy a törlesztés felmondása!
Leválás az EU-ból !!
LMP kisebbségpolitikája odabasz :D:D:D:D:D szégyene az országnak.
amugy igen olvastam a pártomét, és azt veszem észre hogy 98% nem olvassa el. legalábbis személyesen akit megkérdeztem, senki nem tudott mondani valamit a pártja programjából.
Hülye lennék egy alap nélkül dönteni. Bár sajnos nagyon sokan nem olvassák, nem programra, az ország érdekeire szavaznak, hanem kedvenc pártra (mert szép a logó színe) vagy szimpatikus arcra, közben meg azt sem tudják, mit várhatnak tőlük. Utána meg szitkozódnak persze....
Szóval igen, olvastam az általam preferált párt programját, és beleolvastam már pártok programjába is az összehasonlítás miatt.
Az biztos, hogy az LMP kisebbség- és oktatáspolitikája engem is meggyőzött, hogy rájuk soha ne szavazzak. :)
Mentelmi jog megvonása
Felelősségrevonás
A magyar föld tényleges védelme
Pénzek nem nyakra-főre osztogatása
Sorkatonaság visszaállítása -ezek ami nekem számított legfőképp.
Olvastam. 2 dolog miatt szavaztam rájuk:
-Elszámoltatás
-Bűnözéssel szembeni kemény fellépés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!