Miért nem megy át mindenki a szomszédjához, vele pedig a következő szomszédjához és így tovább és üldözi ki a nép a rosszat az országból?
Nem kell leugatni a kérdezőt, a felvetése teljesen jogos. Arra próbált asszociálni, hogy ha a kormány nem feneketlen kútba górálná a pénzt (kisebbségek, napi 80 millás sikkasztások, EU pénzek lenyúlása stb) hanem a termelő rétegre áldozná, aki actually elő is állít kézzelfoghatóan valamit az ország és a gazdaság javára, akkor a kisembernek nem kéne szaréhugyé' napi 25 órát robotolnia futószallag mellett, hanem kevesebb munkaidő után is több pénzt kapna. És mivel momentán 2 millió munkaképes tart el 8 millió ingyenélőt, ez a dolog eléggé megfontolandó.
Ellenkező esetben az fog történni, hogy az utolsó keresőképes ember is lelép külföldre, marad majd egy rakás politikus, egy rakás börtöntöltelék, egy rakás cgány meg egy rakás nyugdíjas, és mutogathatnak majd egymásra, hogy ki tartsa el a többit. Még körjátékot is játszhatnak: "én kis kertet kerteltem, bazsarózsát ültettem..."
Utolsó előtti: nem tudom milyen alapon itéled meg a munkásságom, de leirtak alapján a haverkollegákkal a Te féle embereket hívtuk nyalis droidnak akit leköpni se érdemes nem a hozzáértés miatt hanem nekem úgy hangzik az eddigi tapasztalatok alapján h inkább maradtál azért meg ott válság idején mert te voltál az az ember aki felnyomott mindenkit h ezszünetében kívül kiment cigizni, amaz pijás a haemadik meg műszak vége előtt 6 perccel megnézte telefonján a forma 1 startját...
Utolsó válaszoló már kapisgálja h mit is kérdeztem, igaz rosszul tettem fel a kérdést mert igazából a miérten kívül inkább az esetleges következményére lennék kíváncsi de ti nagyon okosok engem és munkásságom bíráljátok mintha mintha milliomosak lennétek gépkezelőként meg szalagmunkásként.. De uccsoelőtti te már ott vagy tök.mtuggya milyen kozépvezetőként v leszel keresel mondjuk netto 3-4 kilót megértem h ezzel meg vagy elégedve ebből el lehet tengetni még gyerekkel is de az istenért nem basszza a csőröd h külföldián a legtrógerebb meló keres ennyit ha nem többet? Az ilyen kozepvezetők gondolom milla fölött és mindeközben a nagy ló..szt drágább az élet annyival... És mi másér van ez mimt h valaki zsebre teszi ezt a nem kis pénzt? Vagy talán magyarországon lusta lenne az egész munkásréteg? Én hiába érzem magam és jelzik mások is h egyik legsirályabb vok a melomba ha ugyanannyi a bérem mint mindenki másnak... S.gget nyalni meg nem fogok óránként bruttó 40 ft plusszért mert többet nem igazán emelnek ebben az országban a melosoknak. Jah meg értem én h lusta vagyok előrelépés satöbbi de nem is akarok előrelépni szeretném a mostani melóm csak leegyszerűsítve miért szopok egy 60fokos dog épületben 2 gépen mérgező levegőben kb 400 ejuróért amikor németországban jó körülmények között egy gépen 3000euro a fizetés... A hányadék minőségükről ne is beszéljünk amiért itt az első két hétben ki is rúgtak volna ha olyat csinálok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!